BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tilde avslöjar: ”Petra Mede nybliven mamma”

01 aug, 2022 
André Färnsveden
Felicia Hovryd
Petra Mede på båda bilder. En stork mellan bilderna
Hon är programledare för både Let's Dance och Hjulet.
Petra Mede har väntat barn under våren men nu är väntan över!
Nu avslöjar TV4-kollegan att bebisen är född!
Annons
Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter femBrand logo
Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter fem

Den folkkära komikern och programledaren Petra Mede, 52, har länge synts till i underhållningsvärlden. Hon började som komiker men har genom åren blivit en av Sveriges mest aktuella programledare. Tidigare hade hon en egen talkshow på TV3 Petras Mede Show. Hon är även den tredje personen att leda Eurovision Song Contest mer än en gång. Idag är hon programledare för både Let's Dance och debutprogrammet Hjulet som är en svensk version av programmet The Wheel.

Petra har haft en väldigt framgångsrik karriär både som programledare och komiker och med hennes bakgrund inom komedi från program som Parlamentet och Hjälp!, är det inte ovanligt för Petra att skämta mycket i diverse program. Under våren har hon riktat många skämt mot sig själv i referens till sin gravida mage.

Petra Mede ska göra det på egen hand

Det var länge okänt att Petra Mede var gravid. Men sex månader in i graviditeten kom avslöjandet. Det var när hon gästade Nyhetsmorgon som det blev känt att hon var gravid med sitt andra barn.

Annons

– Jag är så otroligt glad och lycklig och känner mig väldigt, väldigt privilegierad. Man tar en dag i taget. Inget är självklart, en graviditet är aldrig självklar. Jag längtar till vi är i mål, sa Petra Mede till Jenny Strömstedt.

Hon har sedan tidigare dottern Adeline, 9, med Mattias Günther. När Jenny frågade om det finns en partner med i bilden svarade Petra så här:

– Nej, det här gör jag på egen hand, som jag gör med så mycket i livet.

Tildes avslöjande Petras bebislycka i direktsändning

Petra har dock inte gett tittarna något besked om huruvida hon fått tillökning. Men nu har vi fått svar! Det var i slutet av fredagens program av Tilde som programledarkollegan Tilde de Paula Eby, 49, avslöjade Satt Petra nu har blivit mamma.

Annons

– Jag skulle vilja påminna er om vad som händer nästa fredag. Då nyblivna mamman Petra Mede berättar om sin nya show 50/50, avslutade Tilde i programmet.

När Hänt når TV4 vill de varken bekräfta eller dementera Medes bebislycka, och menar istället att uttalandet får stå för Tilde de Paula Eby.

– Jag kan inte svara på det, Tilde har ju ändå sagt så, säger Ina Kokalari, press- och PR-ansvarig på TV4.

Inte heller Petras presskontakt vill kommentera den nyblivna mammans familjeliv.

Stort grattis till Petra och familjen önskar vi på Hänt!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons