LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Upptäckten i Hjulet får tittarna att se rött – rasar efter TV4:s fråga i programmet

25 maj, 2022 
Petra Mede
Programmet Hjulet har både hyllats och kritiserats.
Nu kommer tittarna med en ny sågning – efter en upptäckt de bara inte kan hålla tyst om.
Annons
Här är TV4:s nya underhållningsprogram HjuletBrand logo
Här är TV4:s nya underhållningsprogram Hjulet

Tv-profilen Petra Mede är ständigt aktuell och har setts till i både stora skådespelarroller samt som programledare för några av Sveriges största program.

Nu senast var hon aktuell med sitt egna dejtingprogram Min historiske pojkvän och även med att leda den populära danstävlingen Let's dance tillsammans med kollegan David Lindgren.

– I många år har jag sagt att Let’s dance är det ultimata underhållningsprogrammet. Det har spänning, glitter, glamour, snygga dansnummer och drama, har Petra tidigare sagt till Hänt.

Let's dance har nu lett till sitt slut men tittarna kan fortfarande se Petra i tv-rutan, då hon även leder TV4:s nya satsning Hjulet.

Detta går Hjulet ut på – programledarens egna ord

Hjulet har bokstavligen ett hjul i fokus, som snurrar fram olika frågor till ett quiz där man antingen kan gå hem med en halv miljon kronor eller tomhänt. Varje vecka är det sedan nya kändisar som tar en plats runt hjulet, och även ämnena byts ut. Kändisarna agerar som experter i olika områden och de som tävlar kan ta hjälp av kändisarna.

Annons

– Vilken fröjd att vara navet i Hjulet och ändå inte behöva svara på en enda kunskapsfråga. Ett perfekt upplägg för mig, sa Petra Mede innan premiären och la till:

– Jag älskar att det är humor och blodigt allvar på en och samma gång. Kändisarna riskerar bara sina karriärer och sitt anseende, medan de tävlande riskerar att gå hem tomhänta eller med en halv miljon i fickan.

Tittarnas ilska efter upptäckten i Hjulet

Men i vanlig ordning är det svårt för TV4 att göra alla tittare nöjda. Nu kryllar det nämligen av kommentarer på deras senaste Facebook-inlägg, där tittarna skriver argt att frågorna är alldeles för lätta.

”Varför är det barnfrågor med i detta program, det enda våra svenska "kändisar" kan klara av?”

”Väldigt lätta frågor i det programmet”.

”Frågorna i detta program är väldigt lätta.”

En fråga i programmet. FOTO: TV4/FACEBOOK
Annons