LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Petra Mede försvann helt efter Let's dance – programledarens mystiska tystnad

13 jul, 2022 
Felicia Hovryd
Programledaren Petra Mede har en vit kavaj.
Petra Mede är en av Sveriges mest folkkära programledare och under våren ledde hon Let's dance tillsammans med David Lindgren.
Men efter finalen försvann hon ur rampljuset...
Annons
Eric och Katja vinner Let's Dance 2022 – starka känslorna direkt efter vinstenBrand logo
Eric och Katja vinner Let's Dance 2022 – starka känslorna direkt efter vinsten

Det har snart gått två månader sedan Eric Saade, 31, och Katja Lujan Engelholm, 31, tog hem den eftertraktade glasskon och vinsten i årets Let's dance 2022.

Efter en fullspäckad säsong som var spännande in i det sista så förtjänar alla deltagare, dansare och programledare lite semester.

Gravida Petra om relationen till barnets pappa: ”Jättebra”

Petra har sedan tidigare dottern Adeline, 9, som hon har tillsammans med exet Mattias Günther. Men två år efter dotterns födsel valde paret att separera.

Hon har i en tidigare intervju med Hälsoliv berättat om hur relationen till Adelines pappa ser ut.

– Min familj bor nära och både jag, mina föräldrar och syster bor i Bromma. Det gör alla på min dotters pappas sida också. Det är nästan lite sektvarning. Adelines pappa och jag bor två minuter från varandra. Vi har en jättebra relation och han är en fantastisk förälder. Det är jag så glad för, sa Petra till tidningen.

Annons

I samband med att Let's dance drog igång gästade Petra Nyhetsmorgon och Jenny Strömstedt för att prata om sin nya bok och samtidigt avslöjade hon att hon var gravid!

– Jag är så otroligt glad och lycklig och känner mig väldigt, väldigt privilegierad. Man tar en dag i taget. Inget är självklart, en graviditet är aldrig självklar. Jag längtar till vi är i mål, sa Petra då.

Men någon partner finns inte med i bilden, utan det här gör hon på egen hand.

– Det här gör jag på egen hand, som jag gör med så mycket i livet, förklarade hon.

Barnet beräknades komma på midsommarafton 2022.

Petra Medes mystiska tystnad efter Let's dance

Petra brukar vara aktiv med att uppdatera sin Instagram. Ofta delar hon med sig av roliga och härliga inslag ifrån sina olika programledarjobb. Under våren har givetvis årets säsong av Let's dance och det nya programmet Hjulet varit i fokus.

Men efter att kamerorna slocknade och tv-programmen tagit slut så har det varit tyst från den folkkära programledaren. Det har inte kommit några fler uppdateringar på Petras Instagram sedan den 1 juni.

Gissningsvis beror tystnaden på att Petra har loggat ut för att njuta av sommaren med familjen och förhoppningsvis få lite semester och det tycker vi att hon gör rätt i!

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons