TV4-tittarna rasar mot Petra Medes beteende i nya programmet Hjulet

PETRA MEDE

Petra Mede är högaktuell med TV4:s nya frågesportsprogram Hjulet. Tittarna hade höga förhoppningar på Petra inför premiären men nu visar det sig att det inte riktigt levde upp till förväntningarna.
”Tramisgt och löjligt”, skriver en tittare.
0:39

Efter reklamen: Här är TV4:s nya underhållningsprogram Hjulet

(0:39)

Petra Mede, 52, har många strängar på sin lyra och är en av Sveriges mest begåvade och uppskattade programledare. Under våren ser vi henne i tv-rutan både på lördagarna i Let's dance men även på onsdagarna i det nya frågesports-programmet Hjulet.

Som att Petra inte redan hade många bollar i luften så kunde hon även nyligen avslöja att hon är gravid! Om allt går som det ska så kommer det lilla barnet till världen runt midsommar. Petra har även dottern Adeline, 9, sedan en tidigare relation med Mattias Günther.

Petra har tidigare berättat för Svensk damtidning hur hon egentligen hinner med allt.

– Jag håller inte på att dubbelarbeta med Hjulet och Let’s Dance, utan Let’s Dance är direktsänt och sen är Hjulet inspelat i februari. Så det är väldigt skönt för mig, berättade hon.

E-Type bekräftar relationen med 18 år yngre flickvännen

Tittarnas kritik mot Hjulet – efter premiären

Nu har Hjulet äntligen haft sin efterlängtade premiär! Programmet går ut på att låta människor komma till programmet och försöka vinna så mycket pengar som möjligt. Till deras hjälp har de experter i form av olika kändisar. Varje vecka är det nya kändisar som sitter som experter.

– Det här är frågesporten som får dig att tro på att du är på Nobel-föreläsning och Gröna lund – samtidigt!, förklarar Petra i programmet.

Många tittare verkade ha höga förhoppningar på Petra Mede som programledare, men också på själva program-idén i sig. Men efter premiär-avsnittet blev tittarna dessvärre inte nöjda. Många har nu kommenterat på TV4:s Instagram-konto om vad de egentligen tycker om programmet.

”Trodde det skulle bli väldigt bra men tyvärr ser nog inte fler program. Rörigt”, skriver en tittare.

”Tramsigt och löjligt. Inget jag kommer att kolla på något mer”, skriver en annan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Starka kritiken mot Petra Mede: ”Förfärlig”

Instagram har TV4 nu frågat tittarna vad de tycker om Petra som programledare och trots att många berömmer henne så finns det också dem som är skeptiska.

”Förfärlig”, hälsar en person.

”Kan bli lite för mycket ’Petra’ …. Tittar därför inte på detta program….”, skriver en annan.

”Petra var lika flamsig här som i alla andra program så när hon leder då byter jag kanal. Så hjulet såg jag därför inte”, skriver en tredje.

HJULET

Kändisarna sitter i stolarna som snurrar runt Petra.

FOTO: TV4

Hjulet sänds på onsdagar klockan 20:00 på TV4 och TV4play.

Arons fina hyllning till vännen som dog i cancer – bara 17 år gammal

Se klippet här!

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!