LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-tittarna rasar mot Petra Medes beteende i nya programmet Hjulet

20 apr, 2022 
PETRA MEDE
Petra Mede är högaktuell med TV4:s nya frågesportsprogram Hjulet. Tittarna hade höga förhoppningar på Petra inför premiären men nu visar det sig att det inte riktigt levde upp till förväntningarna.
”Tramisgt och löjligt”, skriver en tittare.
Annons
Här är TV4:s nya underhållningsprogram HjuletBrand logo
Här är TV4:s nya underhållningsprogram Hjulet

Petra Mede, 52, har många strängar på sin lyra och är en av Sveriges mest begåvade och uppskattade programledare. Under våren ser vi henne i tv-rutan både på lördagarna i Let's dance men även på onsdagarna i det nya frågesports-programmet Hjulet.

Som att Petra inte redan hade många bollar i luften så kunde hon även nyligen avslöja att hon är gravid! Om allt går som det ska så kommer det lilla barnet till världen runt midsommar. Petra har även dottern Adeline, 9, sedan en tidigare relation med Mattias Günther.

Petra har tidigare berättat för Svensk damtidning hur hon egentligen hinner med allt.

– Jag håller inte på att dubbelarbeta med Hjulet och Let’s Dance, utan Let’s Dance är direktsänt och sen är Hjulet inspelat i februari. Så det är väldigt skönt för mig, berättade hon.

Annons

Tittarnas kritik mot Hjulet – efter premiären

Nu har Hjulet äntligen haft sin efterlängtade premiär! Programmet går ut på att låta människor komma till programmet och försöka vinna så mycket pengar som möjligt. Till deras hjälp har de experter i form av olika kändisar. Varje vecka är det nya kändisar som sitter som experter.

– Det här är frågesporten som får dig att tro på att du är på Nobel-föreläsning och Gröna lund – samtidigt!, förklarar Petra i programmet.

Många tittare verkade ha höga förhoppningar på Petra Mede som programledare, men också på själva program-idén i sig. Men efter premiär-avsnittet blev tittarna dessvärre inte nöjda. Många har nu kommenterat på TV4:s Instagram-konto om vad de egentligen tycker om programmet.

”Trodde det skulle bli väldigt bra men tyvärr ser nog inte fler program. Rörigt”, skriver en tittare.

”Tramsigt och löjligt. Inget jag kommer att kolla på något mer”, skriver en annan.

Annons

Starka kritiken mot Petra Mede: ”Förfärlig”

Instagram har TV4 nu frågat tittarna vad de tycker om Petra som programledare och trots att många berömmer henne så finns det också dem som är skeptiska.

”Förfärlig”, hälsar en person.

”Kan bli lite för mycket ’Petra’ …. Tittar därför inte på detta program….”, skriver en annan.

”Petra var lika flamsig här som i alla andra program så när hon leder då byter jag kanal. Så hjulet såg jag därför inte”, skriver en tredje.

HJULET
Kändisarna sitter i stolarna som snurrar runt Petra.

Hjulet sänds på onsdagar klockan 20:00 på TV4 och TV4play.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons