Gravida Petra Mede om relationen till okända pappan

Petra Mede

Petra Mede är gravid med sitt andra barn, men någon pappa finns inte med i bilden – något hon konstaterade i Nyhetsmorgon vid gravid-avslöjandet.
Nu berättar hon om den verkliga relationen till sitt förstfödda barns pappa.
0:35

Efter reklamen: Patrik Ekwalls fina ord om framtiden med dottern Tindra efter Hannahs bortgång

(0:35)

Petra Mede, 52, är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och leder numera det omtyckta dansprogrammet Let's dance tillsammans med David Lindgren, 39.

Strax innan premiären kom Petra med en stor nyhet, hon är gravid med sitt andra barn. Det var när programledaren gästade Nyhetsmorgon som hon avslöjade den glädjande nyheten. Vid intervjuns tidpunkt var Petra redan i den sjätte graviditetsmånaden. Någon pappa finns däremot inte med i bilden.

– Det här gör jag på egen hand, som jag gör med så mycket i livet, sa Petra Mede.

Anledningen till att Petra inte valt att berätta om graviditeten tidigare menar hon beror på att hon är en privat person. Därav vill hon nu inte heller berätta om det är en pojke eller flicka som hon väntar. Men hon har ändå berättat att förlossningen inte kommer att krocka med inspelningen av Let's dance – bebisen är nämligen beräknad till midsommar.

Casper Janebrinks hjärtskärande ord om barnen efter skilsmässan

Petra Mede om relationen till barnets pappa: ”Jättebra”

Petra har sedan tidigare dottern Adeline, 9. Och i det fallet finns det en pappa med i bilden, exet Mattias Günther. Men två år efter dotterns födsel valde paret att separera.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

I en tidigare intervju med Hälsoliv har hon berättat om relationen till dottern Adelines pappa, och hon beskriver den som väldigt god.

Märthas besvikelse direkt efter vigseln i Gift vid första ögonkastet

Se klippet här!

– Min familj bor nära och både jag, mina föräldrar och syster bor i Bromma. Det gör alla på min dotters pappas sida också. Det är nästan lite sektvarning. Adelines pappa och jag bor två minuter från varandra. Vi har en jättebra relation och han är en fantastisk förälder. Det är jag så glad för, säger hon till tidningen Hälsoliv.

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paula lämnar landet – privata bilderna avslöjar familjelyckan

LÄS OCKSÅ: Sara Montazamis lyxiga bröllop – bilderna visar stora lyckan

FOTO Carolina Byrmo/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!