TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gravida Petra Mede om relationen till okända pappan

19 apr, 2022 
AvFelicia Hovryd
Petra Mede
Petra Mede är gravid med sitt andra barn, men någon pappa finns inte med i bilden – något hon konstaterade i Nyhetsmorgon vid gravid-avslöjandet.
Nu berättar hon om den verkliga relationen till sitt förstfödda barns pappa.
Annons
Patrik Ekwalls fina ord om framtiden med dottern Tindra efter Hannahs bortgångBrand logo
Patrik Ekwalls fina ord om framtiden med dottern Tindra efter Hannahs bortgång

Petra Mede, 52, är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och leder numera det omtyckta dansprogrammet Let's dance tillsammans med David Lindgren, 39.

Strax innan premiären kom Petra med en stor nyhet, hon är gravid med sitt andra barn. Det var när programledaren gästade Nyhetsmorgon som hon avslöjade den glädjande nyheten. Vid intervjuns tidpunkt var Petra redan i den sjätte graviditetsmånaden. Någon pappa finns däremot inte med i bilden.

– Det här gör jag på egen hand, som jag gör med så mycket i livet, sa Petra Mede.

Anledningen till att Petra inte valt att berätta om graviditeten tidigare menar hon beror på att hon är en privat person. Därav vill hon nu inte heller berätta om det är en pojke eller flicka som hon väntar. Men hon har ändå berättat att förlossningen inte kommer att krocka med inspelningen av Let's dance – bebisen är nämligen beräknad till midsommar.

Annons

Petra Mede om relationen till barnets pappa: ”Jättebra”

Petra har sedan tidigare dottern Adeline, 9. Och i det fallet finns det en pappa med i bilden, exet Mattias Günther. Men två år efter dotterns födsel valde paret att separera.

I en tidigare intervju med Hälsoliv har hon berättat om relationen till dottern Adelines pappa, och hon beskriver den som väldigt god.

– Min familj bor nära och både jag, mina föräldrar och syster bor i Bromma. Det gör alla på min dotters pappas sida också. Det är nästan lite sektvarning. Adelines pappa och jag bor två minuter från varandra. Vi har en jättebra relation och han är en fantastisk förälder. Det är jag så glad för, säger hon till tidningen Hälsoliv.

FOTO Carolina Byrmo/TT, Karin Törnblom/TT

Annons