Tilde de Paula lämnar landet – privata bilderna avslöjar familjelyckan

TILDE DE PAULA EBY, THOMAS DE PAULA EBY

Tilde de Paula har saknats i Efter fem de senaste dagarna. Nu kan Hänt avslöja var hon håller hus.
1:10

Efter reklamen: 7 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula Ebys liv och karriär

(1:10)

Slå på ljud

Tilde de Paula Eby, 49, är ett välkänt ansikte för TV4-tittarna. Till en början var det många som förknippade henne med Nyhetsmorgon där hon sände ihop med parhästen Peter Jihde, 50. Men en dag år 2018 meddelade hon plötsligt att hon lämnar showen.

Men till tittarnas stora glädje så lämnade hon inte kanalen helt och hållet. Bara några timmar senare fick vi nämligen veta att hon drar igång TV4:s eftermiddags-program Efter fem.

Under årens lopp har Efter fem-gänget blivit ett riktigt stort och sammansvetsat gäng. När inte Tilde är i spetsen är det nämligen Anna Brolin, 41, som styr skutan. Några andra huvudpersoner i showen är Axel Pileby, 35, Maximilian Artell, 30, och Henrik Alsterdal, 42.

Linus Wahlgrens fräcka ord om exet Jessica

Tilde de Paulas kärlekssaga med maken Thomas

Den senaste tiden har Axel fått större ansvar och ibland är det även han som leder programmet och det är precis vad han gjort nu när Tilde lyser med sin frånvaro.

Sedan tio år tillbaka är Tilde gift med maken Thomas de Paula Eby, 41, och tillsammans har de gemensamma sonen Ilyah de Paula Eby, 9. Men Tilde har även barnen Elian Möllberg, 21, Zion Möllberg, 20, och Naemi Bjuhr, 16, från tidigare relationer.

Tilde och Thomas har varit ett par de senaste 13 åren och om man känner igen Thomas så är det inte särskilt konstigt, han är nämligen känd från det svenska reggaebandet Hoffmaestro.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tilde de Paulas familjelycka med barnen – lämnar landet

I år har Tilde och Thomas varit gifta i tio år och det är något som såklart ska firas. Men när de gifte sig blev det som en känslokollaps för Tilde och därför har hon nu funderat på att gifta om sig – ett beslut som även barnen är med på noterna kring.

– Men jag har tänkt att nästa år, då det är tio år, då ska jag faktiskt fråga om han vill gifta om sig med mig. Jag har redan pratat med barnen om det, och de tycker att det är en toppengrej, sa Tilde nyligen.

Att Tilde bryr sig om sina barn är ingen hemlighet och nu avslöjar hon att familjen är ute på äventyr! Familjen har nämligen begett sig till Genève för att fira påsk, detta är troligtvis också anledningen till att hon saknas i Efter fem.

Nu har Tilde valt att dela med sig av den härliga resan och i ett bildspel på Instagram visar hon upp den stora familjelyckan.

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!