Linus Wahlgrens fräcka ord om exet Jessica Wahlgren – privata avslöjandet

JESSICA WAHLGREN, LINUS WAHLGREN

Linus Wahlgren och Jessica Wahlgren var gifta i tio år innan de gick skilda vägar. Sedan dess har de haft en fin relation. Nu kommer Linus med ett nytt uttalande om sin relation med Jessica – som trots allt kan räknas som en aning fräckt.
0:32

Efter reklamen: Linus Wahlgren berättar om stora intresset

(0:32)

Linus Wahlgren, 45, och Jessica Wahlgren, 47, var ett av Sveriges hetaste kändispar under deras år ihop. Ex-paret var gifta i tio år och har barnen Colin, 12, och Linn, 15, ihop. Men i september 2012 valde de att gå skilda vägar och lämnade in en skilsmässoansökan.

Trots att en skilsmässa sällan är enkel har det tidigare paret ändå lyckas hålla en god relation och har bland annat åkt på flera semestrar tillsammans och firat flera jular ihop.

Idag har Jessica funnit kärleken på nytt i tennis-legenden Magnus Norman, 45. Paret har flyttat ihop och blivit sambos och snart ringer även bröllopsklockorna för paret. Linus har däremot varit desto mer hemlighetsfull kring sitt kärleksliv och har inte gått ut med någon dejt offentligt sedan skilsmässan.

Caspers svar på dejtingfrågan – efter skilsmässan

Linus Wahlgrens relation till Jessica Wahlgren

Precis som flera andra i familjen Wahlgren så jobbar Linus som skådespelare och de senaste åren har karriären gått som på räls! Han har bland annat haft roller i Beck och Udda veckor.

Det har snart gått tio år sedan Jessica och Linus gick skilda vägar och Jessica har tidigare berättat om vikten av att kunna hålla en god vänskap med sitt ex.

”Jag får ofta höra ”åh jag önskar att vi också kunde ha en bra relation men mitt ex är dum i huvudet” osv. Jag lovar att Linus också tyckt att jag är dum i huvudet tusentals gånger och vice versa men att sätta sitt ego till sidan handlar just om att strunta i om du tycker det och fokusera på vad barnen mår bäst av!”, skriver hon och fortsätter:

”Hoppas fler föräldrar vid en skilsmässa går och pratar med någon som kan hjälpa dom att sätta sitt ego till sidan om det är svårt. Och få hjälp med att förstå hur det påverkar barnen när de INTE gör det”.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Linus Wahlgrens fräcka ord om Jessica Wahlgren

Att Jessica och Linus sätter sina egon åt sidan är definitivt ett faktum. Linus har till och med Jessica som en av sina nödkontakter i mobilen. Linus är även god vän med komikern Per Andersson och han är självklart också en av kontakterna som mobilen ringer upp på beställning om Linus skulle råka illa ut.

Nu visar Linus upp en bild på sina nödkontakter och kommenterar just varför Per och Jessica finns med.

”Väldigt oklart varför jag har Per Andersson som en av mina nödkontakter i telefonen. Ännu konstigare är att han benämns som "sambo".”, skriver Linus.

Men när det kommer till Jessica så är det en desto fräckare kommentar från Linus håll.

”Att Jessica Wahlgren står som min "assistent" tycker jag dock är helt rimligt!”, skriver Linus.

LINUS WAHLGREN, JESSICA WAHLGREN

Linus om relationen till Jessica

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Jessica Gow, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!