Soraya Lavasani om flytten – nu berättar hon om nya boendet

SORAYA LAVASANI

Nyhetsmorgon-programledaren Soraya Lavasani har äntligen flyttat till sitt drömhus med hela familjen.
Nu berättar hon mer om flytten.
– Renoveringen är klar, säger hon till Hänt.
Soraya Lavasani om flytten – nu berättar hon om lyxvillan
0:24

Efter reklamen: Soraya Lavasani om flytten – nu berättar hon om lyxvillan

(0:24)

Slå på ljud

TV4-profilen Soraya Lavasani, 40, är programledare för det populära och folkkära programmet Nyhetsmorgon. I rutan syns hon oftast med kollegan Martin Järborg, 42.

Utanför tv-rutan lever Soraya ett familjeliv med maken Ralph Olsson, 53, och tillsammans har de två barn. De har länge bott i en lägenhet i Högdalen som ligger söder om Stockholm. Nu har de däremot bestämt sig att lämna och det var garanterat ett känslomässigt beslut att flytta. I ett inlägg på Instagram uttryckte Soraya sin sorg.

”Älskade Högdalen. Det blev sju fantastiska år. Här skapade vi vårt första gemensamma hem. Här föddes våra barn. Här fick vi vänner för livet. TACK för allt”, skrev Soraya då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför flyttar Soraya Lavasani

Men tårarna varade inte länge, familjen tog sitt pick och pack och flyttade till en lyxvilla. Vilket var en dröm som gick i uppfyllelse för Soraya.

I en intervju med Expressen har Soraya berättat att hon är uppvuxen ute på landet och har saknat naturlivet.

– Vi kommer att byta liv såtillvida att vi går från lägenhet till villalivet och allt vad det innebär. Jag är själv uppvuxen ute på landet i en stor villa, så jag är sprungen ur det. Det känns väldigt fint att ha möjligheten att ge det till mina barn, möjligheten att bara få gå ut och njuta av naturen – och komma närmare naturen. Det har jag saknat, sa hon till tidningen.

I ett inlägg på Instagram berättar hon om lyckan över att vara så nära naturen nu.

Att få bo såhär. Vakna till fågelkvitter. Börja dagen med att sätta fötterna i daggvått gräs. Gångavstånd till vatten och vacker natur. Doppa sig i havet. SÅ tacksam och lycklig”, skriver hon.

Exklusivt
Älskar, älskar inte-Annas nya barnplaner med Frank

Sorayas egna ord om flytten till lyxvillan

Familjen har nu renoverat villan och huset är äntligen klart. De har nu flyttat in men helt klara med renoveringen är de inte, det finns fortfarande en hel del kvar att fixa.

När Hänt träffar Soraya på premiären av musikalen Pippi på Cirkus berättar hon om lyckan över att ha blivit husägare.

– Renoveringen är klar, vi har flyttat in och vi bor där sen två veckor tillbaka. Det är helt underbart, bättre än vad vi kunnat drömma om, säger hon till Hänt.

Vidare berättar hon om sommarplanerna och vad som egentligen händer härnäst:

– Vi har inga sommarplaner, vi kommer bara vara i huset då det kommer behöva grejas där så vi har inte tid med något annat, men det känns roligt. Det är en stor trädgård där barnen springer ute och leker, avslutar Soraya till Hänt.

Sorayas spännande avslöjande inför flytten till huset: "Komma in i familjen"

Se klippet här!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

SENASTE NYTT!