LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Soraya Lavasanis känslosamma ord – beslutet för familjen: ”Blev 7 fantastiska år”

29 jun, 2022 
André Färnsveden
Soraya Lavasani
Soraya Lavasani och maken Ralph har två barn ihop.
Nu avslöjar programledaren beslutet för familjen.
”Blev 7 fantastiska år”, skriver hon.
Annons
Sorayas spännande avslöjande inför flytten till huset: "Komma in i familjen"Brand logo
Sorayas spännande avslöjande inför flytten till huset: "Komma in i familjen"

Soraya Lavasani, 40, är ett av de välkända namnen på TV4. Tidigare har hon varit både nyhetsankare och programledare på kanalen och numera ser vi henne som en av profilerna i Nyhetsmorgon där hon bildar en duo ihop med Martin Järborg, 43.

För två år sen växte Sorayas familj när hon födde sonen Winston, 2. Då fick dottern Bianca, 5, en lillebror att leka med. Maken Ralph Lavasani kunde då glädjas över ett tredje barn, då han även har ett från en tidigare relation.

Soraya Lavasanis avslöjande om tillökning i familjen – efter flytten till hus

När Hänt pratade med Soraya berättade hon om planerna familjen har. De ska nämligen byta bort sin lägenhet mot ett hus.

– Flytten går alldeles snart här, så det känns jätteroligt. Vi går från lägenhet till hus!, säger hon.

Annons

Och hon avslöjar även att nya tillskott kan komma i familjen. Hon får nämligen frågan om de nya planerna involverar det så kallade Villa/Vovve/Volvo. Då förklarar hon att det möjligtvis finns plats för en annan typ av päls-vän i familjen.

– Ja men kanske, vem vet. Vi gillar hundar. Men jag tror att en katt ligger bättre till nu. Vår dotter har pratat om att hon gärna vill ha en katt, avslöjar Soraya till Hänt.

Vidare berättar hon att flytten måste ske innan de kan ta beslut om att välkomna en ny familjemedlem. Men nu flyttar de äntligen till huset och säger hejdå till lägenheten.

Soraya Lavasanis känslosamma ord – efter beslutet för familjen

Och nu verkar dagen vara kommen. På Instagram tar Soraya farväl av lägenheten där familjen har skapat många minnen ihop.

”Älskade Högdalen. Det blev sju fantastiska år. Här skapade vi vårt första gemensamma hem. Här föddes våra barn. Här fick vi vänner för livet. TACK för allt”, skriver Soraya i bildtexten.

Bilden visar lägenhetsbyggnaden där de spenderade de sju åren. Men nu väntar en ny villa där familjen förhoppningsvis skapar massa nya fantastiska minnen.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons