LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sofia Ståhls stora lycka med Tareq Taylor: ”Utsikt över Eiffeltornet”

13 apr, 2023 
André Färnsveden
Sofia Ståhl och Tareq Taylor.
Tareq Taylor och Sofia Ståhl bestämde sig nyligen för att bli sambos.
Nu talar Sofia om en ny lycka i relationen – nämligen en resa som Tareq bjöd henne på.
Att jag får uppleva livet med honom nu”, skriver Sofia.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tareq Taylor och Sofia Ståhls avslöjande: "Bor ihop"Brand logo
Tareq Taylor och Sofia Ståhls avslöjande: "Bor ihop"

Sofia Ståhl, 35, gjorde sin tv-debut 2019, när hon programledde Lyckomaten med stjärnkocken Tareq Taylor, 53. Men enligt Sofia var det inte kärlek vid första ögonkastet, något hon tidigare berättat för Hänt.

– Vi träffades för första gången när vi jobbade ihop för några år sedan och sedan ett tag senare genom jobbet igen, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Det var inte kärlek vid första ögonkastet. Vi träffades i ett tråkigt konferensrum första gången. Sedan var det ganska gemensamt om vem som tog det första steget.

Tareq var gift när de först träffades, men efter hans skilsmässa 2021, inledde han och Sofia en relation.

Tareq Taylors födelsedagshyllning Sofia Ståhl

Nyligen fyllde Sofia 35 år. Något hon dock inte visste var att pojkvännen Tareq, hade stora planer för hennes födelsedagsfirande. Dagen började med tända ljus och frukost i sängen, sedan balloger, sång och pussar. Men när Sofia minst anade det, viskar Tareq att han har ordnat en generös överraskning – nämligen en resa till Paris.

Annons

Min 35e födelsedag började med tända ljus och bakelser i sängen innan förskolelämningen. De hade pyntat med ballonger och serverade kaffe och presenter med sång och pussar. Pirr inuti! Vi lämnade på förskolan hand i hand alla tre och vi två fortsatte till ett möte som liknade inget annat jag upplevt.”, skriver Sofia och fortsätter:

På väg därifrån pratar jag om skalkläder till barn när han omfamnar mig och viskar något om Paris i mitt öra. Vadsadudsadu? Vi ska till Paris älskling!

Sofia fortsätter berätta om resan och uttrycker tacksamhet över att få uppleva sin födelsedag i Paris med kärleken Tareq.

Ett och ett halvt dygn senare sitter vi på ett franskt bistro och äter saker som lät läskiga på menyn men som smakar förvånansvärt gott. Servitören ringlar smält choklad över desserten, det myllrar i lokalen och jag tittar på honom och tänker hur knäppt livet är. Att jag får uppleva livet med honom nu

Annons

Att mitt trettiofemte år i livet inleds såhär, med utsikt över Eiffeltornet från hotellrummet och hans famn som min

Tareq säljer sitt hus – flyttar till Stockholm

När Tareq och Sofia började träffas bodde de på var sitt håll – Tareq i Malmö och Sofia i Stockholm. Men nyligen tog de båda ett stort steg i relationen. Sofia la nämligen ut sin bostad till salu, likaså Tareq, som även avslöjade att han nu flyttar till Stockholm.

Var paret ska bo nu, får tiden utvisa.

FOTO: Hans Shimoda/TT, Karin Törnblom/TT

Annons