TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tareq Taylor talar ut om skilsmässan från ex-frun Kristina

28 okt, 2022 
Tareq Taylor
Tareq Taylor gick igenom en skilsmässa förra året – samtidigt som han hyllades i karriären.
Nu berättar Tareq om den tuffa tiden efter separationen.
– Svårt för vem som helst att balansera, säger Tareq.
Annons
Tareq Taylor och Sofia Ståhls avslöjande: "Bor ihop"Brand logo
Tareq Taylor och Sofia Ståhls avslöjande: "Bor ihop"

Både karriären och kärlekslivet går som på räls för stjärnkocken och krögaren Tareq Taylor, 53.

Tareq och hans stora kärlek Sofia Ståhl, 34, fann varandra för ett år sedan och sedan dess har kärleken minst sagt sprudlat mellan paret. Redan 2019 jobbade de blivande paret tillsammans på tv-programmet Lyckomaten.

Men resan hit har inte varit helt spikrak. Det var ifjol som han gick igenom en skilsmässa med ex-frun Kristina Taylor, 52. De hade då varit ett par i 26 år.

Parets egna ord om boendesituationen

Tareq och Sofia bekräftade sin relation i våras och sedan dess har de synts mycket tillsammans. På Sofias sociala kanaler delar hon generöst med sig av äventyren som paret delar med varandra.

Detta trots att de har ett distansförhållande. Sofia är nämligen bosatt i Stockholm medan tareq bor i Malmö – så det blir en del pendlande.

Annons

När Hänt träffade paret tillsammans på röda mattan på premiären av Björn Skifs show En värld av Skifs – vilket inte hör till vanligheterna berättade de hur boendesituationen ser ut för paret.

– Är vi i Malmö så bor vi i Malmö, bor vi i Stockholm så bor vi i Stockholm tillsammans så, säger Tareq Taylor till Hänt.

Tareq Taylors ord om skilsmässan – orden om terapin

I en öppenhjärtig intervju med Expressen öppnar han nu upp sig om tiden efter skilsmässan som också varit otroligt tuff för Tareq.

– När man befinner sig i pressens öga när man går igenom en skilsmässa, samtidigt som man blir hyllad i medier för karriären och sina program… De här två extremerna får konsekvenser i det privata som blir väldigt tuffa att hantera. Man är ju aldrig ensam heller, utan alla runtomkring en påverkas. Det har varit en tid då man kastas mellan att bli hyllad, och få en käftsmäll i nästa ände, och det hade nog varit svårt för vem som helst att balansera.

Annons

Samtidigt berättar han att han tagit hjälp av terapi och att det varit en resa i personlig utveckling.

– Absolut. Jag har aldrig gått igenom en sådan situation tidigare, då man som människa blir utmanad hela tiden. Och någonstans där emellan har man ett jobb att sköta, där man måste stänga av verkligheten, öppna sitt hjärta och dela med sig framför kameran. Det har varit en resa i personlig utveckling för mig, och i dag är jag tacksam som fan för allt jag har runt mig, samtidigt som jag blivit mindre naiv.

FOTO: TV4

Annons