tareq taylor

Tareq bekräftar stora steget med 19 år yngre flickvännen Sofia: ”Vi...”

Sofia Ståhl Tareq Taylor

Kärleken blomstrar mellan Tareq Taylor och Sofia Ståhl.
Men nu delar paret med sig av ett nytt avslöjande om relationen.
– Vi.., säger paret till Hänt.
Tareq Taylor om distansförhållandet: "Vi har båda..."
0:38

Efter reklamen: Tareq Taylor om distansförhållandet: "Vi har båda..."

(0:38)

Slå på ljud

Det är inte bara mycket som händer i karriären för stjärnkocken och krögaren Tareq Taylor, 53. Kärlekslivet har minst varit lika händelserikt. Förra året gick han igenom en skilsmässa med ex-frun Kristina Taylor, 52, som han då hade varit gift med i 26 år.

Men en stund senare hittade kocken kärleken på nytt i programledaren Sofia Ståhl, 34, som han jobbade tillsammans med i tv-programmet Lyckomaten redan år 2019.

Nu avslöjar paret en ny nyhet om deras framtid tillsammans...

Det har nog inte undgått någon att paret gillar att spendera tid tillsammans. På Sofias blogg och Instagram får vi ta del av deras äventyr tillsammans. Efter att parets relation blev officiell i våras så har de tillbringat mycket tid tillsammans. Även om de just nu har ett så kallt distansförhållande, eftersom Sofia bor i Stockholm och Tareq i Malmö.

Sofia Ståhl om splittringen från Tareq Taylor

Men något som paret inte har kunnat fira tillsammans är midsommar. I ett inlägg på sin blogg berättade Sofia om splittringen från kärleken:

”Välkommen till årets variant av midsommar! Edith var hos sin pappa, Tareq borta på inspelning och jag behövde ägna tid åt boken så det blev inte alls traditionsenligt men ändå väldigt mysigt. Klev upp och sprang en runda runt sjön i lugnt tempo”.

Hänt frågade då Sofia hur länge de skulle vara ifrån varandra, något hon själv ville berätta om vid ett senare tillfälle.

”Det kommer ett blogginlägg som berör de frågorna om en vecka eller två”, skrev Sofia till Hänt.

Parets nya avslöjande om relationen: ”Vi...”

Något som är utöver det ovanliga för paret är röda mattan. Och när Hänt mötte turturduvorna på premiären av Björn Skifs show En värld av Skifs på Hamburger börs delade de med sig av lite nyheter rörande deras relation.

Som tidigare nämnt så har paret en distansrelation och de pendlar mellan Malmö och Stockholm för att spendera tid med varandra. Men hur ser deras boendesituation egentligen ut?

Jo nu kan paret avslöja för Hänt att de nämligen bor ihop när de hälsar på varandra.

– Är vi i Malmö så bor vi i Malmö, bor vi i Stockholm så bor vi i Stockholm tillsammans så, säger Tareq Taylor.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN