ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tareq Taylor säljer lägenheten – se exklusiva bilder här: ”Min pärla”

05 apr, 2023 
Simon Lundh
Tareq Taylor
Tareq Taylor ska lämna Malmö för att flytta upp till Stockholm.
Nu visar han upp lägenheten som ska säljas.
Då var det dags”, skriver han på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tareq Taylor och Sofia Ståhls avslöjande: "Bor ihop"Brand logo
Tareq Taylor och Sofia Ståhls avslöjande: "Bor ihop"

Kocken, krögaren och tv-profilen Tareq Taylor, 53, ska sälja sin lägenhet i Malmö för att flytta upp till Stockholm. Hans ”town house” som ligger vid Gamla Väster i Malmö och är en trerummare på 93 kvadratmeter och byggdes 1860.

Mäklaren på Erik Olsson Fastighetsförmedling Anna Danielsson tror att lägenheten kommer bli lättsåld.

– Det är redan ett fint intresse. Jag förväntar mig att det blir lättsålt, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Tareq Taylor om att sälja lägenheten

På Instagram skriver han och berättar om lägenheten och beslutet bakom att flytta.

”Då var det dags. Nu lämnar jag min pärla till lägenhet i Malmö för att flytta upp till Stockholm. Den här lägenheten har varit en plats att andas på och jag har verkligen älskat varenda sekund här. Mitt i hjärtat av Gamla Väster där jag till stor del har vuxit upp. Att få bo så här i ett litet ”townhouse” var länge en dröm, men nu så är det alltså dags för ett nytt kapitel att skrivas på en annan plats.”, skriver Tareq och hoppas på att de som tar över ska trivas.

Annons

”Jag hoppas att den eller de som tar över denna pärla kommer att trivas och älska denna plats lika mycket som jag har gjort. Annonsen finns på Hemnet nu om någon vill titta in. Sök på Hyregatan 8a i Malmö ”, avslutar Tareq.

På Hemmet ligger lägenheten ute till försäljning.

Vardagsrummet med soffan riktad mot en tjusig öppen spis.
Här syns trappan upp till övervåningen.
Annons
Tareq Taylors eleganta kök.
Ena sovrummet i Tareq Taylors radhus.

Här kan du se fler bilder på Tareq Taylors lägenhet som ligger ute till försäljning på Hemnet. På hemsidan ligger lägenheten ute till försäljningen för 5 995 000 kronor, alltså drygt 6 miljoner.

Annons

Sofia Ståhl om steget i relationen till Tareq Taylor

Tidigare har även Tareqs flickvän Sofia Ståhl, 34, har sålt sin lägenhet. Sedan parets träffades har de haft ett distansförhållande, men nu ska paret ta ett nytt kliv i sin relation.

På Instagram skrev Sofia då:

"Vi flyttar! Jag säljer min lägenhet! JA. Det är en overkligt fin mening att skriva. Vi ska flytta och det innebär att jag behöver sälja min lägenhet. Denna älskade lägenhet som jag köpte för några år sedan, perfekt för mina och Ediths behov då”

Var Tareq och Sofia ska flytta någonstans återstår att se.

FOTO: Einar Samuelsson Torgny / Karin Törnblom/TT

Annons