LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så träffades Sofia Ståhl och Tareq Taylor – nu avslöjar hon

17 mar, 2023 
Simon Lundh
Jennifer Iversen
Sofia Ståhl och Tareq Taylor
Sofia Ståhl och Tareq Taylor har varit ett par sedan 2021.
Nu berättar Sofia Ståhl för Hänt hur det egentligen gick till när de blev ihop.
– Det var inte kärlek vid första ögonkastet, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Ståhl om sin bok "201 hälsohacks"Brand logo
Sofia Ståhl om sin bok "201 hälsohacks"

Hälsocoachen Sofia Ståhl, 34, har sedan en tid tillbaka varit ihop med tv-kocken Tareq Taylor, 53. I en exklusiv intervju med Hänt berättar hon om livet och vad som händer framöver för henne i livet.

Sofia Ståhl är just nu aktuell med sin nya bok 201 hälsohacks: Lämna disken, hångla istället. En bok som hon beskriver som en verktygslåda för människors egen hälsa.

– Livet måste inte vara perfekt hela tiden, för det är inte det hälsa handlar om. Jag hoppas boken är som en kompis som man kan ha med sig länge och över tid. För att ta sig fram i livet och hitta nya vägar, säger Sofia Ståhl i en intervju med Hänt.

Boken har, som tidigare nämnt, titeln 201 hälsohacks med undertiteln lämna disken och hångla, men vad betyder det egentligen?

– Titeln står för det spontana. Ofta har vi mycket måsten i livet, hela vardagspusslet. Titeln är en symbol för att stanna upp. Livet är här och nu, förklarar Sofia.

Annons

Så träffades Sofia Ståhl och Tareq Taylor

Sofia Ståhl är sedan ett par år tillbaka ihop med tv-profilen och kocken Tareq Taylor. Något som kanske är mindre känt är dock hur de träffades och hur kärleken började spira.

– Vi träffades för första gången när vi jobbade ihop för några år sedan och sedan ett tag senare genom jobbet igen, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Det var inte kärlek vid första ögonkastet. Vi träffades i ett tråkigt konferensrum första gången. Sedan var det ganska gemensamt om vem som tog det första steget.

Relationen tog dock efter det fart och paret har sedan dess även jobbat ihop.

– Ibland sliter man året och blir tokig. Sedan är det oftast jätteroligt, utmanande och utvecklande, säger hon och fortsätter:

– Det är olika att vara i en kärleksrelation och jobba tillsammans. Man ser var man kompletterar varandra och var man ska släppa. Sedan har vi tre kollegor som gör väldigt mycket, så privatlivet kan hållas ganska fritt från jobbet.

FOTO: Hans Shimoda/TT

Annons