LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tareq Taylors bakslag med kärleken Sofia Ståhl efter avslöjandet

13 dec, 2021 
PT-Fia och Tareq Taylor
Tareq Taylor är årets julvärd – ett av Sveriges största hedersuppdrag.
Men i och med coronapandemin kommer han inte få ha någon i familjen eller nya kärleken Sofia ”PT-Fia” Ståhl på plats.
– Det hade varit fantastiskt, säger han.
Annons
Fem saker du vill veta om Tareq TaylorBrand logo
Fem saker du vill veta om Tareq Taylor

Tareq Taylor, 52, är kocken som fångat mångas hjärtan med sin charm och varma personlighet. Tidigare i höst kom nyheten att Tareq Taylor skilt sig, och Hänt kunde nyligen avslöja att han funnit kärleken på nytt i personliga tränaren och författaren Sofia ”PT-Fia” Ståhl.

Snart är det dags Tareq att axla rollen som julvärd. Inför detta kommer nu ett tråkigt besked, han kommer nämligen inte få ha någon närstående med sig i kulisserna, något julvärdarna annars fått ha genom åren. Nu berättar Tareq Taylor om känslorna inför att vara ensam under hedersuppdraget.

Tareq Taylor och Sofia ”PT-Fia” Ståhl uppges vara ett par

Hänt var först med att avslöja att Tareq Taylor har hittat kärleken på nytt i Sofia Ståhl, mer känd som PT-Fia. Tareq Taylor förnekade inte att de var ett par, utan medgav via manager Mikael Drené att han inte ville kommentera relationen.

Annons

”Tareq har inga kommentarer om sitt privatliv”, skriver Mikael Drené i ett meddelande.

Likaså gjorde PT-Fia.

”Sofia Ståhl har inga kommentarer kring sitt privatliv”, skrev hennes projektledare Elin Sjödén i ett mejl till Hänt.

SVT:s beslut för Tareq – får inte ha några närstående på plats

I och med den rådande coronapandemin och den ökade smittspridningen har SVT beslutat att Tareq Taylor inte ska få ha någon närstående med sig i kulisserna. Alla externa besökare stoppas av kanalen på grund av smittorisken.

I en intervju med Aftonbladet berättar Tareq om känslorna att inte få ha någon närstående på plats.

– Det hade varit fantastiskt, men i ljuset av de nya restriktionerna är det så att ingen som inte arbetar i produktionen får lov att komma in i huset längre. Så nej, det blir teamet och jag. Det är fina människor. Men inga utomstående får komma, säger Tareq Taylor.

Han poängterar att det är godtagbart och att han ändå var beredd på att göra det själv.

Annons

– Nej, det var inte så farligt. Jag har ändå räknat med att göra detta själv. Sen har vi som alltid ett firande inplanerat den 26:e när jag kommer få träffa släkten, då blir det kalkon och christmas pudding, så det här var inget dramatiskt.

Tareq Taylors nya kärlek får inte vara på plats i kulisserna

Detta betyder att den nya kärleken PT-Fia inte kommer vara på plats under Tareq Taylors hedersuppdrag, något som inte tillhör vanligheterna.

Ifjol, när Lars Lerin var julvärd, så fick maken Junior exempelvis vara på plats. Men för Tareqs del blir så inte fallet. Inte heller kommer dotter Ellen Taylor vara på plats, men de kommer fira tillsammans ändå, något Tareq berättat för Hänt.

– Jag vill helst ha henne jättenära hela tiden, hon är ljuset i mitt liv, men vi kommer ses ändå. Jag får fortfarande fira jul med min dotter, vilket är fantastiskt, sa Tareq Taylor då.

Tareq Taylor är årets julvärd
Tareq Taylor är årets julvärd.

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet / Christine Olsson/TT

Annons