ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tareq Taylor om julvärden 2022 – därför vill han att programledaren tar över

20 okt, 2022 
André Färnsveden
Tareq Taylor.
Tareq Taylor gjorde succé som julvärd för SVT i fjol.
Nu har stjärnkocken sagt sitt om vem han tycker ska ta över rollen.
– Har den värmen och närvaron som krävs för det, säger Tareq Taylor.
Annons
Tareq Taylor och Sofia Ståhl om årets julvärdBrand logo
Tareq Taylor och Sofia Ståhl om årets julvärd

Tv-kocken och krögaren Tareq Taylor, 53, har haft ett fullspäckat schema den senaste tiden. Förutom att han driver en egen restaurang har han fortsatt vara kock i Stjärnorna på slottet och har dessutom visat på en dold talang – nämligen en vacker sångröst.

Det var under våren som succén Masked singer drog igång. Vecka efter vecka undrade då tittarna vem det var som gömde sig bakom dräkten ”Sagoträdet”. Men till mångas förvåning var det ingen musikartist, utan en folkkär tv-kock vid namn Tareq Taylor.

Förra året var Tareq julvärd på SVT, men i år har han andra planer. Han ska nämligen ha julföreställningen, Tareq & Finer – en julvärdig show, med en annan tidigare julvärd, Sarah Dawn Finer, 41, istället. Nu berättar stjärnkocken vem han tycker ska ta över rollen som julvärd 2022.

Annons

Hen vill Tareq Taylors se som årets julvärd

När Hänt möter Tareq Taylor och flickvännen Sofia Ståhl, 34, på premiären av En värld av Skifs, får de frågan om vem som borde bli årets julvärd. Sofia ger sin åsikt om vem som borde ta över, nämligen Carina Bergfeldt, 42, innan hon slänger in ännu ett namn, någon som Tareq visar sig vara ett stort fan av.

– Det pratade vi om för ett tag sedan, säger Sofia till Tareq och fortsätter:

– Jag sa Carina Bergfeldt och sen så sa vi Farah, säger Sofia.

– Ja, Farah Abadi skulle jag tycka vara en fantastik julvärd, jag är ett stort fan av Farah, jag tycker att hon har den värmen och närvaron som krävs för det, säger Tareq till Hänt.

Farah Abadi blev nyligen presenterad som en av programledarna inför den kommande upplagan av SVT:s Melodifestivalen. Om det blir Farah som tar över som julvärd återstår det att se, men någon Tareq inte tror kommer att få frågan är han själv.

Annons

Skulle du tacka ja om du fick frågan igen?

– Jag tror inte jag skulle få frågan igen, det får man en gång. Den enda som har fått frågan flera gånger är tyvärr inte med oss längre, säger Tareq och refererar till Arne Weise som gick bort 2019.

Parets nya avslöjande om relationen: ”Vi...”

Tareq Taylor och Sofia Ståhl jobbade tillsammans i tv-programmet Lyckomaten, men då var de endast kollegor. Två år senare skulle de dock komma att hitta kärleken hos varandra efter att Tareq genomgick en skilsmässa med ex-frun Christina Taylor.

Sedan Tareq och Sofia blev ett par har de båda uttryckt lyckan i relationen, och när Hänt möter de båda svarar han på frågan om de har ett distansförhållande eller inte, då de inte är skrivna i samma stad.

– Om vi har ett distansförhållande? Jag tycker vi står rätt nära, är vi i Malmö så bor vi i Malmö, bor vi i Stockholm så bor vi i Stockholm tillsammans så jag vet inte hur mycket distans det är, vi har båda två jobb som tar oss bort ibland men det är ganska normalt, vi har ett förhållande, säger Tareq till Hänt.

FOTO: Christine Olsson/TT

Lena Olin om relationen till dottern: ”Tyvärr...”Brand logo
Lena Olin om relationen till dottern: ”Tyvärr...”
Annons