LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Sarah Dawn Finer i chock – händelsen med Tareq Taylor fångad på film

28 sep, 2022 
Sarah Dawn Finer, Tareq Taylor
Nyligen kunde vi mötas av det glädjande beskedet att Sarah Dawn Finer och Tareq Taylor skulle göra en julshow tillsammans.
Men nu delar artisten med sig av några ärliga ord till sin nya kollega.
Annons
Cherrie om relationen till Sarah Dawn Finer: ”Blir stel”Brand logo
Cherrie om relationen till Sarah Dawn Finer: ”Blir stel”

Sarah Dawn Finer, 41, är en av Sveriges mest folkkära sångerskor och tv-profiler. Förutom att driva den populära podden Talk to me så är Sarah även en av jurymedlemmarna i Talang på TV4.

Artisten har också varit en tippad favorit att ta över rollen som allsångsledare efter Sanna Nielsen. På Instagram har Sarah dock förklarat att det inte är hon som kommer att ta över stafettpinnen.

”Nej, det blir inte jag som leder er i Allsång nästa sommar!”, skrev Sarah på Instagram story i samband med att rykten började spridas.

Sarah Dawn Finers glädjande besked med Tareq Taylor

Men artistens succékarriär slutar inte där. Nyligen kom den roliga nyheten att Sarah ska göra en julshow med ingen mindre än stjärnkocken Tareq Taylor, 53. Enligt ett pressmeddelande kommer duon bjuda på en julshow som kommer innehålla ”musikalisk glädje”.

”Tillsammans skapar de en underhållande showkväll fylld av julmusik, humor, värme, god mat och oväntade överraskningar”, stod det i pressmeddelandet.

Annons

– Det blir mycket från den amerikansk jazzjulen som vi båda älskar, men också soul och humor. Gästerna kommer få åka med på en resa i sång och mat, sa Sarah Dawn Finer till Aftonbladet.

Sarah Dawn Finers gliring till Tareq – ärliga orden om kollegan

Duon är i full gång med förberedelserna inför showen och på sociala medier får vi ta del av artisten och stjärnkockens samarbete. Nyligen publicerade Sarah Dawn Finer en video på Instagram med sin nyfunna kollega inför den kommande julshowen. Där artisten delade med sig av några ärliga ord och en minst sagt oväntad gliring till sin kollega.

I videon kunde vi se Sarah tända en tändsticka och förbereda sig för att tända ett stearinljus. Men bakom henne smög Tareq upp, blåste ut hennes tändsticka, och tände i stället ljuset själv. Något som både kocken och artisten har gjort tidigare då de har haft det ärofyllda uppdraget som julvärdar i SVT. Men detta oväntade drag gjorde Sarah minst sagt förvånad.

Till Instagram-inlägget skrev hon:

”Tareq Taylor tror tydligen att vi ska ha någon slags tända ljus/julvärds tävling? Julvärdarnas Kamp.. ? Hahaha.. well. Vi får se. Framför allt så ska vi sjunga! Hahaha! Varmt välkomna allihop!”

FOTO: TV4, TTAnnons