LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sofia Ståhl talar ut om relationen – efter sommaren med Tareq Taylor

13 aug, 2022 
André Färnsveden
Förra året skilde sig Tareq Taylor från Kristina Taylor efter 26 år som gifta. Drygt ett halvår senare hittade han kärleken på nytt i Sofia Ståhl. Nu berättar hon om deras första sommar ihop.
Annons
Tareq Taylor om att vara ifrån sin dotter på julaftonBrand logo
Tareq Taylor om att vara ifrån sin dotter på julafton

Stjärnkocken och krögaren Tareq Taylor, 53, har blivit en stor tv-profil de senaste åren. I flera säsonger har han varit kock i Stjärnorna på slottet och fick även den stora äran att tända ljuset som julvärd i SVT 2021. Under våren deltog han även i succéprogrammet Masked Singer där han slutade på en prestigefull andra plats.

Mycket har gått Tareqs väg det senaste tiden, inte minst på kärleksfronten. Förra året gick han igenom en skilsmässa med ex-frun Kristina Taylor, 52, som han då hade varit gift med i 26 år.

Men månader senare skulle han komma att hitta kärleken på nytt i programledaren Sofia Ståhl, 34, som han jobbade tillsammans med i tv-programmet Lyckomaten redan år 2019.

Nu berättar Sofia om de blandade känslorna efter deras första romantiska sommar ihop ...

Annons

Tareq och Sofia splittras efter tystnaden

Efter att parets relation blev officiell i våras har de tillbringat mycket tid tillsammans, även om de just nu har ett så kallat distansförhållande, då Sofia bor i Stockholm och Tareq är bosatt i Malmö.

Influencern Sofia, även känd som PT-Fia, berättade att paret inte skulle kunna fira midsommar ihop, då Tareq var borta på inspelning i ett inlägg på hennes blogg. I inlägget skriver hon om splittringen från kärleken:

”Välkommen till årets variant av midsommar! Edith var hos sin pappa, Tareq borta på inspelning och jag behövde ägna tid åt boken så det blev inte alls traditionsenligt men ändå väldigt mysigt. Klev upp och sprang en runda runt sjön i lugnt tempo”.

Hänt frågade då Sofia hur länge de skulle vara ifrån varandra, något hon själv ville berätta om vid ett senare tillfälle.

”Det kommer ett blogginlägg som berör de frågorna om en vecka eller två”, skriver Sofia till Hänt.

Sofia Ståhls talar ut om relationen – efter sommaren med Tareq Taylor

Men det verkar som att kärleksparet inte behövde vara ifrån varandra allt för länge. I ett nytt blogginlägg berättar nu Sofia Ståhl om hennes första sommar ihop med stjärnkocken och om den spirande kärleken dem emellan.

Annons

Semestern tog slut och jag likaså. Kom tillbaka med ett hjärta fyllt av kärlek och ändå låg”, skriver Sofia i blogginlägget.

Vi konstaterar att Sofia, som sedan starten på karriären inspirerat med att lyssna på kroppens alla signaler, har drabbats av någon form av ”summer blues” nu när semestern lidit mot sitt slut.

”Den här sommaren har innehållit allt och lite till. Tvära kast och alla känslor. Jag är ännu mer nykär och har fått uppleva drömlika stunder”, avslutar hon stycket.

Nog kan vi förstå att man har lite blandade känslor efter en härlig semester som nykär. Men vi noterar ändå att träningsprofilen har en stark relation, både till sig själv och till den (relativt) nyfunna kärlekspartnern Tareq!

Se bilder från deras sommar här nedan:

FOTO: Lotte Fernvall/Aftonbladet, Björn Lindahl/Aftonbladet

Annons