Efter avslöjandet om bluffen med Så ska det låta – nu stoppas programmet

SÅ SKA DET LÅTA

Så ska det låta firar 25 år i tv-rutan med tre avsnitt där man minns tillbaka på tiden som varit. Förra veckan kunde Hänt slå fast att det inte är nya avsnitt som sänds – nu stoppas programmet av SVT.
Robert Wells berättar om ögonoperationen
0:47

Efter reklamen: Robert Wells berättar om ögonoperationen

(0:47)

Slå på ljud

Det är hela 25 år sedan som Så ska det låta hade premiär i tv-rutan och det är givetvis något som ska firas! Nu har SVT nämligen gått ut med 25-årsjubileumet där man har valt ut favoriter från åren som varit.

Ända sedan 2017 är det Sarah Dawn Finer, 40, som styr skutan i programmet och hon gör det med bravur.

Så ska det låta är ett av Robert Wells, 60, favoritprogram då det tillåter svenska artister att leka med fantasin och låta kreativiteten flöda.

– Den här typen av musikalisk lek är ju roligt. Vad jag gillade var att det är inga priser, utan det är bara kul. Precis som musik ska vara, det ska vara roligt och folk får göra saker som de kanske inte har gjort innan, har Robert tidigare sagt till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bluffen i nya avsnitten av Så ska det låta

Förra veckan sändes det andra avsnittet av Så ska det låta firar 25 år men i samband med det kunde Hänt avslöja bluffen.

Det är nämligen inte några nya avsnitt som sänds. När Hänt pratade med Robert Wells berättade han om sin teori kring varför det inte gjorts några nya avsnitt.

– Jag tror såhär, jag tror att det var planerat. Men de har nog bara tagit en paus tror jag, alltså som jag fattar det, sa han till Hänt och fortsatte:

– Det kanske är klokt att göra det, men den där serien tror jag kommer fortsätta i all oändlighet. Det gäller ju bara att det kommer in nya artister, att man väntar in det tror jag. Men det är ju ett oslagbart program.

Därför stoppas Så ska det låta – efter bluffen

Förra veckan sändes alltså det andra avsnittet av 25-årsfirandet och kvällen till ära var det nog tänkt att det sista och tredje avsnittet skulle sändas. Men så blir det inte nu.

SVT stoppar nämligen programmet helt och istället måste tittarna vänta till nästa söndag för att se programmet. Istället för att ha med Så ska det låta i tv-tablån har SVT nu alltså valt att ersätta programmet med att visa Friidrott: Diamond League istället.

Så, nu återstår det alltså bara att vänta till nästa söndag tills vi äntligen får se Så ska det låta i tv-rutan igen!

SÅ SKA DET LÅTA

Den senaste säsongen av Så ska det låta spelades in år 2020.

Pernilla Thelaus PETH

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN