Därför hemlighöll PT-Fia och Tareq Taylor kärlekslyckan: ”Vi har velat...”

Sofia Ståhl, Tareq Taylor

Kärleksryktet mellan Tareq Taylor och ”PT-Fia” Sofia Ståhl har florerat i månader. Efter en tids smygande gick profilerna nyligen ut och bekräftade relationen. Nu berättar de varför de valde att hemlighetshålla romansen så länge.
18:01

Efter reklamen: Hanna Bodelsons kärleksjakt i Hungrig på kärlek

(18:01)

Kärleken spirar mellan kocken Tareq Taylor, 52, och träningsprofilen Sofia ”PT-Fia” Ståhl, 33. Redan i december kunde Hänt avslöja att det ryktades om en romans mellan dem.

Exklusivt
Tareqs privata avslöjande om äktenskapet med exfrun

Den folkkäre Tareq Taylor har tidigare varit gift med Kristina Taylor, 52, men makarna separerade så sent som hösten 2021 efter 26 år som gifta. Tillsammans har de dottern Ellen, 18.

Tareq Taylor och Sofia Ståhl träffades som kollegor

De två profilerna jobbade tillsammans för första gången under 2019 när de var programedare för SVT:s matprogram Lyckomaten.

Sofia ”PT-Fia” Ståhl.

FERNVALL LOTTE/Aftonbladet

Den 19 år yngre Sofia ”PT-Fia” Ståhl är förutom programledare även författare, personlig tränare, bloggare och influencer. Dessutom syns hon i SVT:s Morgonstudion med olika tränings- och hälsotips. Hon leder även podcasten Ofiltrerat.

Sofia avslöjar – därför höll de relationen hemlig

I det senaste avsnittet av Ofiltrerat hörs en fnissande Sofia Ståhl berätta om sin kärlek Tareq för första gången.

– Jag har berättat att jag är kär. Eller det började med att min kille berättade att han är kär i mig och det är ju alltid trevligt, säger hon och fortsätter:

– Jag tror inte jag behöver säga så mycket mer om detta än att det har spekulerats och frågats en del, men vi har liksom velat chilla lite. Men nu så kom han till mig på jobbet förra veckan och sa ”nu får man hålla i sig”. Så att nu är det ute, I got a boyfriend!

När poddkollegan Elin Sjödén frågar hur det känns har träningsprofilen svårt att få fram ett svar mellan allt fnissande, något som Sjödén kommenterar.

– Jag kan informera för er som inte ser, hon har en rosa keps på sig och färgmatchar med sitt ansikte, säger hon och fortsätter:

– Men gud du får nästan svårt att tala, du brukar aldrig staka dig?

– Det är så bisarrt. Han har någon slags effekt på en, det får man ju säga, så att jag blir dum i huvudet, skrattar Sofia då och avslutar:

– Han är så jävla fin den där människan. Fyfan alltså, sexig är han också.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!

Ellens markering mot pappa Tareqs nya flickvän
Tareqs 19 år yngre flickvän Sofia bryter tystnaden