LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tårarna efter Kikki Danielssons ord om sina barn: ”Fått fara illa på grund av mig”

26 nov, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Kikki Danielsson sörjer att hennes barn fått fara illa av hennes skilsmässa och alkoholproblem. När sångerskan väljer att hylla dem med en specialskriven låt i lördagens "Så mycket bättre" kan ingen hålla tillbaka tårarna.
Annons

Kikki Danielsson, 65, har tidigare berättat om sitt livs motgångar, men det är först nu hon öppnar upp om sorgen över sina barns upplevelser.

När sångerskan var liten upptäckte hon att hennes mamma var otrogen mot hennes pappa och efter skilsmässan adopterades hon bort. Också hennes eget äktenskap med musikern Kjell Roos, 61, slutade i skilsmässa 2000 och både 1999 och 2004 greps hon för rattfylla.

– Äktenskapet sprack. Jag kommer alltid att känna att det är mitt livs största misslyckande eftersom jag själv är ett skilsmässobarn, ett fosterbarn och sen ett adoptivbarn. Jag var rädd att utplåna mig själv och det höll jag på att göra också. Jag använde vin som medicin för att dämpa ångesten, säger Kikki Danielsson i lördagens avsnitt av “Så mycket bättre”.

Hon fortsätter:

–  Mina barn har inte alltid haft anledning att vara stolta över mig. De har fått fara illa på grund av mig. Det gör ont naturligtvis.

Annons

Kikki Danielsson väljer också att tillägna sin låttolkning till sina barn och har till och med skrivit in dottern Emmas, sonen Viktors och barnbarnet Alvins namn i texten. Den rörande historien och textändringen får de andra artisterna runt bordet att börja gråta.

– Åh herregud, så fint. Så himla fint. Jag blev så rörd. Den var så öm och känslig och det var så starkt med barnens namn, säger Tomas Andersson Wij, 45, i programmet.

I dag har Kikki Danielsson dock en mycket starkare relation med sina barn, berättar hon.

– I dag är mina barn stolta över mig och vi har en så oerhört varm och go relation. De är värda all kärlek i världen, som jag kan ge nu när jag är mycket starkare, säger hon.

”Så mycket bättre” sänds 20.00 på lördagar på TV4.

Foto: TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons