TRENDAR JUST NU!Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Systrarna Parneviks diss mot Eric Saade: ”Var en fuckboy”

11 nov, 2017 
Systrarna Parnevik diskuterar vad de tycker om de kändisar som gästat familjens tv-program ”Parneviks” i tidigare säsonger. Eric Saade är en av dem som både Peg och Penny fick ett mindre gott första intryck av. – Han var en fuckboy, säger Peg i podcasten Pillowtalk.
Annons

Medan inspelningarna av en ny säsong av TV3:s realityserie ”Parneviks” är i full gång passar systrarna Peg Parnevik, 22, och Penny Parnevik, 20, på att berätta vad de tycker om några av de kändisar som gästat programmet i tidigare säsonger. För den som inte kikat på programmet tidigare så får familjen Parnevik besök av olika svenska kändisar i varje avsnitt. Det finns en kändis som gav varken Peg eller Penny ett gott första intryck.

– Man kan säga att han var en fuckboy, säger Peg i podcasten ”Pillowtalk” om en av gästerna, och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Första gången man träffade honom så var det lite fuckboy-varning. Som när han var med i första säsongen och sjöng för sin glass till exempel, det var lite töntigt.

Personen som hon syftar på är Eric Saade, 27. Han har inte bara gästat familjens hus i Florida under en säsong, utan två.

Annons

– Han har ju låten ”Manboy”, och nu tror jag att han vill vara en riktig artist och inte ha sitt namn förknippat med ”Manboy” längre. Det är ju allt folk säger när de pratar om Eric Saade, säger Penny och fortsätter:

– Vi förstår honom, och vi tror att han därför ville göra en Miley Cyrus genom att vara emot ”Manboy” på samma sätt som hon var emot ”Hannah Montana”. Han försöker nog bara hitta den artist som han verkligen vill vara.

Men det första intrycket av Eric är nu som bortblåst för båda systrarna. Att han fortfarande skulle vara en så kallad fuckboy är inget som någon av dem längre håller med om.

– Han är en extremt fin människa, och jag tror att han blivit ännu bättre nu. Jag tror att hans flickvän Nicole gör honom till den bästa versionen av sig själv, säger Peg och Penny instämmer.

När den kommande säsongen av serien är inspelad och klar finns det inte lika många kändisar för systrarna att bedöma. Mia Parnevik, 49, har nämligen avslöjat att den fjärde säsongen får ett helt nytt koncept – den blir mindre kändisar.

– I år blir det mindre gäster och mer oss, säger hon till Hänt.se.

Foto: IBL

Annons