ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

SVT:s osäkra besked om Babben Larsson – efter julvärd-avslöjandet: ”Vi kommer att...”

24 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Babben Larsson
Nyligen avslöjade SVT att Babben Larsson är årets julvärd. Men nu kommer SVT med kryptiska svar om Babbens framtid.
– Vi har ett besked, säger SVT.
Annons
Därför har Babben tackat nej till att vara julvärd tidigare årBrand logo
Därför har Babben tackat nej till att vara julvärd tidigare år

Efter en lång väntan kunde SVT till slut presentera att det är den folkkära programledaren Babben Larsson, 66, som har fått det ärofyllda uppdraget som årets julvärd. Att det blev Babben som ska tända årets ljus är inte så konstigt då hon är ständigt aktuell med succéprogram som Bäst i test och nu senast 1 mot Sverige.

Men Babbens framtid är osäker avslöjar SVT i en kommentar till Hänt.

Babbens överenskommelse – inför julvärdsuppdraget

Babben kunde tidigare i år avslöja för Hänt att hon flera gånger fått frågan om att bli årets julvärd, men av olika anledningar inte kunnat tacka ja till det prestigefyllda uppdraget.

Men nu har hon äntligen tackat ja! Och när Babben presenterades som årets julvärd i SVT berättade hon om beslutet.

– I år gick det. Jag var ledig tillräckligt mycket innan och jag sitter inte heller i någon familjesituation som kräver att jag måste vara på plats på julafton. Mitt barn är vuxet och jag har en relation där vi har pratat om det, berättade Babben för SVT och fortsatte:

Annons

– Första gången jag fick frågan var jag precis nyskild och kände ”nej, det är inte den här julaftonen”.

Och för Hänt berättade Babben att hon frågade dottern och fästmannen om det är okej att hon är borta på självaste julafton innan hon tackade ja.

– Jag frågade min dotter och min särbo om det här var okej men de och de sa ”absolut, det här måste du göra”, sa Babben till Hänt på pressträffen för årets julvärd.

SVT:s besked om Babben Larssons framtid i SVT

Nyligen var det säsongsavslutning av 1 mot Sverige där Babben är programledare och nu byts programmet ut mot tittarfavoriten På spåret.

– Ja det här var ju det sista programmet för säsongen, vilket innebär att vi kanske får ses en annan gång, sa Babben i programmet.

Men när Hänt ställer frågan till SVT om 1 mot Sverige får en säsong 3 svarar de kryptiskt på hur framtiden ser ut för Babben och programmet.

”Det är ännu lite tidigt att säga något om detta. Vi kommer att gå ut med det när vi har ett besked.”, skriver SVT i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TV4

Annons