ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Babben Larssons hemliga överenskommelse med fästmannen – avslöjar sanningen bakom

15 nov, 2022 
Babben Larsson
Under tisdagen avslöjades det både ett och annat om den så folkkära programledaren Babben Larsson!
Hon är SVT:s julvärd och hon är förlovad!
Läs hennes ord om pojkvännen här!
Annons
VIDEO: Babben Larsson är årets julvärd 2022Brand logo
VIDEO: Babben Larsson är årets julvärd 2022

Den så välkända tv-profilen Babben Larsson, 66, har mycket på sitt bord. Det avslöjades under tisdagen att hon har tagit sig an det prestigefulla uppdraget att vara julvärd på SVT.

Just nu är hon aktuell i programmet 1 mot Sverige. Vid hennes sida finns Erik Ekstrand och Farah Abadi. Programmet är en direktsänd frågesport där en tävlande genom olika experiment och frågor tävlar mot tv-tittarna via en app.

Hon har dessutom gjort fullständig succé med humorprogrammet Bäst i test tillsammans med sin vapendragare David Sundin som även han toppade odds-listorna om att bli utsedd till årets julvärd.

Så ser Babbens kärleksliv ut idag – efter skilsmässan från Bernt

Tillsammans med ex-maken Bernt Westerlund fick de dottern Sofia Westerlund. Men efter 17 år tillsammans så valde paret att gå skilda vägar 2007.

Annons

Sedan dess har tv-profilen legat lågt och varit hemlighetsfull kring sitt kärleksliv – hon har däremot avslöjat att hon har en man i sitt liv och att det går bra. Men så mycket mer detaljer kring relationen än så vill hon inte ge.

Det vi vet om den hemliga mannen är att han arbetar som hantverkare.

– Kärleken går bra, säger hon glatt.

Babben Larssons ord om pojkvännen

Det är alltså ingen mindre än Babben som blir SVT:s julvärd. Och när Hänt nådde henne tidigare så avslöjade hon att hon fått frågan flera gånger tidigare – men att hon då tackat nej.

”Roligt såklart, har varit med på shortlistan flera år. Jag har fått frågan flera gånger men av olika anledningar har det blivit nej”, skrev då Babben.

Men nu har den folkkära programledaren alltså tackat ja och kommer att tända det omtalade ljuset klockan tre på självaste julafton. När nyheten avslöjades så berättade hon för SVT hur hon tog beslutet att tacka ja. Det handlar bland annat om relationen som hon är i och att det helt enkelt passade bra i år.

Annons

– I år gick det. Jag var ledig tillräckligt mycket innan och jag sitter inte heller i någon familjesituation som kräver att jag måste vara på plats på julafton. Mitt barn är vuxet och jag har en relation där vi har pratat om det, säger Babben till SVT och fortsätter:

– Första gången jag fick frågan var jag precis nyskild och kände ”nej, det är inte den här julaftonen”.

För Hänt berättar Babben Larsson om sin särbos reaktion när hon avslöjade den stora nyheten.

– Jag frågade min dotter och min särbo om det här var okej men de och de sa ”absolut, det här måste du göra”, säger hon till Hänt på pressträffen.

SE OCKSÅ: Allt om Babben LarssonBrand logo
SE OCKSÅ: Allt om Babben Larsson

Under tisdagen avslöjades det inte bara att hon är julvärd – hon berättar dessutom för Aftonbladet att hon är förlovad med den hemliga hantverkaren sedan i somras!

FOTO: Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT

Annons