ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nu slutar Babben Larsson – det ska hon göra istället

19 aug, 2022 
Babben Larsson
Babben Larsson har fattat ett beslut som kommer att ändra hennes liv.
För Hänt berättar hon nu om anledningen bakom varför hon lägger ner karriären.
– Jag kan inte hålla den nivån jag verkligen vill, säger Babben till Hänt.
Annons
Kändisarna på gula mattan Rockbjörnen år 2022Brand logo
Kändisarna på gula mattan Rockbjörnen år 2022

Babben Larssons, 65, meritlista kan göras lång, hon har nämligen arbetat med tv i många års tid. Förutom att arbeta som programledare är Babben komiker, skådespelare och artist. Hon har helt enkelt många bollar i luften och så ser det även ut för den kommande hösten.

Beslutet om att lägga stand up-karriären på hyllan

I höst är Babben nämligen aktuell med den andra säsongen av tävlingsprogrammet 1 mot Sverige. Men under hösten kommer hon däremot att lägga ned en av sina karriärer. Det var i början av augusti som Babben avslöjade den stora nyheten gällande att hon slutar med stand up.

– Ja jag kommer att fasa ut den under hösten här, säger Babben till Hänt.

Anledningen bakom beslutet visar sig handla om att Babben vill ha plats för andra projekt. Och hon har en hel del grejer på gång.

Annons

– Det har blivit mindre och mindre stand up. Först kom pandemin och sen har det varit så mycket tv, jag har skrivit en bok, jag håller på med en platta som kommer i november. Så tillslut blev det bara det som jag hade minst tid över till och då tycker inte jag att jag kan hålla den nivån jag verkligen vill.

Det är inget mer du känner att du kommer behöva lägga åt sidan?

– Inte just nu men det vet man aldrig. Kockkarriären har jag lagt ner. Men man vet aldrig med tv, program kommer och går så det kan ryckas när som helst. Jag är bara glad för de uppdrag som jag har. Jag är väldigt tacksam för att fortfarande få leda program och det är väldigt kul att jobba med tv.

Framtiden för Babben i Bäst i test

Vad Babben iallafall kan försäkra tittarna om är att succén Bäst i test inte är i farozonen. Även om Babben i höst arbetar med 1 mot Sverige och sedan ska hinna med allt det andra hon har på gång så väntas ytterligare en säsong av programmet med Babben i spetsen.

– Bäst i test går alltid på vårarna. Vi bandar det i slutet på november. Så det är inget som ändras för min del.

Foto: TT

Annons