Babben Larssons lycka – avslöjar detaljerna om okända bröllopet

Babben Larssons lycka – avslöjar detaljerna om okända bröllopet

Kärleken sprudlar i tv-profilen Babben Larssons liv.
I en intervju med Hänt berättar hon nu detaljer gällande sitt tidigare okända bröllop.
– Sprang upp till rådhuset, säger Babben till Hänt.
Renaida Braun avslöjar bröllopsplanerna: ”Jag vill”
0:37

Efter reklamen: Renaida Braun avslöjar bröllopsplanerna: ”Jag vill”

(0:37)

Slå på ljud

Babben Larsson, 65, har under många års tid underhållit det svenska folket med sin charm i tv-rutan. I höst får hennes program 1 mot Sverige en andra säsong. För Hänt berättar nu programledaren om glädjen över att programmet dessutom byter sändningsdag inför sin andra säsong.

– Jag tycker att det är väldigt kul att vi fick komma till fredagarna. Jag blev väldigt glad när jag fick reda på det för det känns som att då taggar jag till lite extra. Det är ett annat tempo och en annan energi på fredagar, säger Babben till Hänt under programmets pressdag.

Det är inte bara Babben som leder underhållningssuccén, även Erik Ekstrand, 42, och Farah Abadi, 35, är en del av gänget.

– Det är fredagsunderhållning men att det också är lite tävling. Och alla kan vara med. När man är med så bidrar man till programmet. För den personen som är i studion tävlar faktiskt mot hela Sverige. Man kan sitta hemma och vinna, säger Farah till Hänt och fortsätter:

– Och barn kan tävla mot vuxna. Man behöver inte vara supersmart och ha läst massor av akademiska kurser utan det gäller bara att vara bra på att gissa och ha lite tur.

Babbens avslöjande om dottern Sofias kärleksliv

Huruvida Farah och Babbens egna barn kommer vara delaktiga i tävlandet på fredagarna kan Babben i nuläget redan förutspå. Dottern Sofia Westerlund, 30, har nämligen ett visst intresse som garanterat kommer ta upp hennes tid.

– Hon är 30 och kommer nog sitta och spela datorspel när det här går. Hon gillar att spela datorspel och det var så hon träffade sin man faktiskt. De gifte sig i somras och de träffades då just genom datorspelandet. De tävlade ihop och började chatta lite sen plötsligt uppstod kärlek. Är inte det vackert?, säger Babben.

I somras var den stora dagen kommen då Sofia och hennes kärlek blev äkta makar. Då dotterns bröllop skilde sig rejält från Babbens egna med ex-maken Bernt Westerlund är hon extra glad över att hon fick uppleva den vackra tillställningen.

– Jättekul. Det var en fantastisk dag. Det var väldigt härligt att få vara med faktiskt. När jag själv gifte mig en gång i tiden, då var det mer att vi sprang upp till rådhuset, här ta bebisen, säg ja, ta tillbaka bebisen och sen springa därifrån. Det här var kyrka, slöja och allt, klänning och hela rubbet. Fantastisk dag, säger Babben.

Stora kärlekslyckan med hemliga hantverkaren

Även om Babben tycker att Sofias bröllop var fint så finns ingen egen önskan om att en dag gifta om sig under andra förutsättningar.

– Nej, jag är inte den personen tror jag.

Däremot visar sig kärlekslivet gå strålande för programledaren som har en relation med en man som arbetar som hantverkare. Den hemliga mannen är dock någon som Babben håller utanför offentligheten.

– Kärleken går bra, säger hon glatt.

Foto: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN