LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Babben Larssons kärlekslycka – nya relationen

07 jun, 2020 
Lina Arvidsson
Komikern, programledaren och skådespelaren Babben Larsson skilde sig från sin ex-man för 13 år sedan.
Nu berättar hon om sin nya kärlek.
”Det känns jättebra”, säger Babben Larsson
Annons
Allt om Babben LarssonBrand logo
Allt om Babben Larsson

Babben Larsson, 63, har titulerats Sveriges roligaste kvinna och syns i allt från Melodifestivalen till humorprogrammet Bäst i test. 

Tillsammans med David Sundin leder Babben programmet som får fredags-Sverige att skratta. I år har Bäst i test dessutom en ny panel och består av Anders Ankan JohanssonCarin da SilvaKristoffer Appelquist och Kristina Keyyo Petrushina.

Babben Larsson och David Sundin
Babben Larsson och David Sundin i Bäst i test. FOTO: Janne Danielsson/TT

Men det finns mer som är nytt i Babben Larssons liv. Hon har en ny kärlek.

Babben var tidigare gift med Bernt Westerlund. De skilde sig 2007 efter 17 år tillsammans. Tillsammans har de dottern Sofia Westerlund, 28.

Hon har tidigare berättat att det inte fanns någon särskild anledning till uppbrottet utan att det var något som hände. Efter uppbrottet är de fortfarande goda vänner.

Annons

Hemlig identitet

I en intervju i Expressen berättar nu Babben Larsson att hon tidigare haft svårt med relationer då hon satt sin karriär i första rummet.

– Jag skulle ha prioriterat familjen mer om jag hade velat få det äktenskapet att hålla. Jag är också en sådan all in-person, men det kanske inte var så bra att jag blev all-in just på jobbet, säger Babben i intervjun och fortsätter:

– Min tröst i allt detta är att jag har en jättebra relation både med min exman och med min dotter. Det är inte så att jag var helt hopplös. Haha!

Babben Larsson i strålkastarljuset
Babben Larsson har en ny – hemlig – kärlek i sitt liv.

Det var i september som Babben mötte kärleken på nytt. Det är en man som arbetar som hantverkare, men vem det är håller Babben väldigt hemligt.

– Det var jättekul att träffa en ny person i livet och lära känna den och ha någon vid sin sida igen. Det känns jättebra, säger Babben Larsson.

Komikern och hennes nya kärlek är särbos vilket hon tycker fungerar bra. Och just nu har de inga planer på att flytta ihop.

– Inte i nuläget. Det var jag inte i mitt förra förhållande heller som varade i sju år. Särbo funkar jättebra för mig.

FOTO: Janne Danielsson/TT, Magnus Ragnvid NRA/TT, TT

Annons