BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Babben Larsson är förlovad – egna orden om lyckan

15 nov, 2022 
Babben Larsson
Idag avslöjades det att Babben Larsson blir julvärd i SVT 2022.
Under pressträffen avslöjade hon ett riktigt glädjebesked.
I somras förlovade hon sig med sin stora kärlek.
– Jag har varit förlovad ett tag, det hände i midsomras, det är en klassiker, säger hon till Aftonbladet.
Annons
VIDEO: Babben Larsson är årets julvärd 2022Brand logo
VIDEO: Babben Larsson är årets julvärd 2022

Nu står det klart att det är Babben Larsson, 66, som kommer att agera julvärd i SVT 2022. Det var under tisdagen som SVT höll sin årliga pressträff när dem presenterade Babben in på scen.

– Jag är extra glad för att vi ska få fira jul med den här personen. Årets julvärd är väldigt trygg, smart och väldigt, väldigt rolig. Lika stabil som ringmuren, säger SVT:s programdirektör Eva Beckman.

Babben Larsson blir årets julvärd 2022 i SVT

Under pressträffen delade Babben med sig av glädjen inför att ta an uppdraget och det första hon sa när hon äntrade scenen var:

– En lågoddsare antar jag, sa Babben Larsson.

– Jag har firat i olika konstellationer genom åren och att det blir just tv-tittarna denna julafton känns otroligt kul. Jag ser fram emot att hålla dem sällskap genom dagen och kvällen.

Babben Larsson är förlovad – egna orden om glädjen

Men det var inte bara årets julvärd som avslöjades. Babben Larsson kunde även avslöja för Aftonbladet att hon förlovat sig med sin hemliga hantverkare i somras. Babben träffade sin fästman 2019 på en dejtingsajt och håller fortfarande kärlekslivet hemligt.

Annons

– Jag har varit förlovad ett tag, det hände i midsomras, det är en klassiker, säger hon till tidningen.

För Hänt berättar Babben Larsson om glädjen.

– Det känns jättebra, säger hon.

Det är inte bara Babben som det råder lycka för. Kärlekslivet går minst lika bra för hennes dotter Sofia Westerlund, 30. Förra året berättade Babben att dottern skulle gifta sig och hon var överlycklig över planeringen.

– Jag ser fram emot att min dotter ska gifta sig nästa år, det ska bli jätteroligt! Så vi håller på och förbereder med det. Det ska bli jättekul att få liksom uppleva det känner jag, sa hon då till Hänt.

I somras var det dags för Babben att fira bröllopslyckan tillsammans med dottern. Programledaren tog till Instagram för att hylla Sofia och hennes blivande svärson.

Dottern bortgift!”, skrev hon till ett inlägg på Instagram.

Texten uppdateras.

SE OCKSÅ: Allt om Babben LarssonBrand logo
SE OCKSÅ: Allt om Babben Larsson

FOTO: TT

Annons