Babben Larssons bröllopslycka – följarnas upptäckt med dottern

BABBEN LARSSON

Komikern Babben Larsson är mamma till dottern Sofia Westlund, sedan ett tidigare äktenskap.
Nu har Sofia gift sig! Och ingen är gladare än Babben.
Allt om Babben Larsson
0:45

Efter reklamen: Allt om Babben Larsson

(0:45)

Slå på ljud

Den svenska och folkkära komikern och programledaren Babben Larsson, 65, har charmat svenska folket med hennes härliga gotländska dialekt och hennes närvaro i tv-rutan i massa år.

Babben tidigare äktenskap och nya kärlek

Babben har dottern Sofia Westerlund, 30, sedan ett tidigare äktenskap med ex-maken Bernt Westerlund, de tillbringade 17 år tillsammans innan de gick skilda vägar.

De dröjde ett tag innan Babben gick vidare i kärlekslivet men tillslut fann hon kärleken på nytt. Han arbetar som hantverkare och kärleken mellan paret blomstrar för fullt än idag. Idag lever paret som särbos och Babben är mycket nöjd med livet.

– Jag tycker att jag är på en bra plats i livet just nu. Alla i min familj och närhet mår bra, har Babben Larsson tidigare sagt till Hänt.

– Och jag har det bra med min särbo så nej, jag tycker nog att just nu så är jag på en jättebra plats i livet. Det är mycket att göra, men jag känner ändå att jag trivs. Jag trivs verkligen just nu, fortsatte hon.

Babbens stora bröllopslycka

Förra året berättade Babben om att dottern skulle gifta sig och att de förberedde sig inför bröllopet. Då sa Babben så här om bröllopsplanerna.

– Jag ser fram emot att min dotter ska gifta sig nästa år, det ska bli jätteroligt! Så vi håller på och förbereder med det. Det ska bli jättekul att få liksom uppleva det känner jag, sa hon då till Hänt.

Och nu har den stora dagen kommit!

I ett Instagram inlägg berättar Babben de stora nyheterna om dottern.

Dottern bortgift!”, skriver hon.

I kommentarsfältet kryllar det av gratulationer men följarna har också gjort en upptäckt. Nämligen att Sofia och Babben är väldigt lika.

”Kopia av dig, Grattis till dottern”, skriver en person.

”Vilket vackert brudpar och vad hon är lik på mamma”, skriver en annan.

”Grattis till brudparet! Så lik sin mor så”, hälsar en tredje.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN