ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Babben Larsson om dottern Sofia Westerlunds bröllop – ska gifta sig

29 okt, 2021 
BABBEN LARSSON
Babben Larsson har dottern Sofia från ett tidigare äktenskap.
Nästa år ska hon gifta sig och nu berättar Babben om den stora lyckan.
– Vi håller på och förbereder med det, säger hon till Hänt.
Annons
Fem kändisar som är veganer
Fem kändisar som är veganer

Babben Larsson, 64, är en av Sveriges mest folkkära komiker och programledare och hennes härliga gotländska har charmat många under årens lopp.

En person som Babben verkligen har charmat de senaste två åren är hennes särbo. Han jobbar som hantverkare och kärleken mellan dem verkar blomstra mer och mer för varje dag som går.

Däremot har Babben valt att lämna honom utanför rampljuset. I tidigare intervjuer har hon berättat att det helt enkelt beror på att hon vill hålla sitt privatliv för sig själv. Enligt Babben ska pojkvännen vara med på noterna och för honom är hon Barbro och inte Babben.

Babben Larsson om att fylla 65 år – egna orden om pensionen

Babben Larsson fyllde nämligen 65 år, den så kallade pensionsåldern. Men någon pensionär är det sista Babben ser sig själv som, hon är ju mitt uppe i att ta sig an ett helt nytt tv-program.

Annons

– Det är lite tvärtom mot att gå i pension tror jag, men det är jättekul att jobba med 1 mot Sverige och jag är ens glad att frågan gick till mig. Jag trivs och det blir roligt att få utveckla programlederiet också, förklarar Babben för Hänt.

Babbens nya tv-program 1 mot Sverige skiljer sig lite från Bäst i test, som Babben är en huvudperson i. 1 mot Sverige är direktsänt och konceptet är nytänkande och involverar både tittarna där hemma, som ska rösta i appen, och personen som är på plats i studion. Personen i studion tävlar med andra ord mot hela Sverige.

Babben Larsson har en dotter med ex-maken Bernt Westerlund

I 17 år var Babben gift med ex-maken Bernt Westerlund och tillsammans med honom fick hon dottern Sofia Westerlund, 29. Efter uppbrottet från Bernt dröjde det ett tag för Babben att finna kärleken på nytt och dessutom gick det inte riktigt som en dans på rosor.

Babben råkade nämligen ut för en bedragare när hon dejtade på nätet. Mannen ska ha utgett sig för att vara från USA men när hon undersökte saken närmare så märkte hon snabbt att det var mycket som inte stämde, bland annat dök hans profilbild upp på någon annan profil med ett helt annat namn.

Annons

Men allt det där är passé idag och Babben är väldigt lycklig med sin kära särbo.

– Jag tycker att jag är på en bra plats i livet just nu. Alla i min familj och närhet mår bra, säger Babben Larsson till Hänt och fortsätter:

– Och jag har det bra med min särbo så nej, jag tycker nog att just nu så är jag på en jättebra plats i livet. Det är mycket att göra, men jag känner ändå att jag trivs. Jag trivs verkligen just nu.

Babben Larssons bröllopslycka: ”Jättekul!”

En stundande födelsedag och massa roliga utmaningar när det kommer till programlederi är faktiskt inte det enda som Babben kan glädja sig åt. Nästa år är det nämligen bröllop som står på agendan – för hennes dotter Sofia!

– Jag ser fram emot att min dotter ska gifta sig nästa år, det ska bli jätteroligt! Så vi håller på och förbereder med det. Det ska bli jättekul att få liksom uppleva det känner jag, säger Babben Larsson glatt.

SOFIA WESTERLUND
Nästa år gifter sig Babbens dotter Sofia!

FOTO: Janne Danielsson JAD, Anders Wiklund/TT

Annons