LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Babben Larsson har ett barn – så ser dottern Sofia ut idag

01 maj, 2020 
Babben Larsson har ett barn – så ser dottern Sofia ut idag
Babben Larsson har ett barn ihop med sin ex-make Bernt Westerlund.
Vem är dottern Sofia, hur gammal är hon och hur ser hon ut idag?
Hänt svarar.
Annons
Allt om Babben LarssonBrand logo
Allt om Babben Larsson

Barbro ”Babben” Westerlund Larsson föddes 29 oktober år 1956 på Gotland. Hon är idag 63 år gammal och arbetar som komiker, sångerska och skådespelerska.

Många känner igen Babben för hennes insatser i tv-rutan där hon synts till i många olika sammanhang. Hon har blivit titulerad som Sveriges roligaste kvinna och ja, meritlistan är lång.

Babben Larsson i strålkastarljuset
FOTO: Magnus Ragnvid NRA/TT

Just nu är Babben högaktuell i SVT:s tv-program Bäst i test, som innehåller trevligt trams och underliga upptåg tas på till synes största allvar.

Babben Larsson och David Sundin leder programmet och styr skutan varje fredag mot roligheter. År 2020 presenterades en ny panel som testar och består av Anders Ankan JohanssonCarin da SilvaKristoffer Appelquist och Kristina Keyyo Petrushina.

Panelen tävlar alltså om att vara bäst i varje test!

David Sundin och Babben Larsson i Bäst i test
FOTO: TT/Ulrika Malm

Babbens tidigare liv med ex-maken Bernt Westerlund

Babben har tidigare varit gift med sin ex-make Bernt Westerlund. År 2007 valde de att skilja sig efter att ha varit gifta i 17 år.

Annons

–  Ja, det stämmer. Vi har varit gifta i 17 år och det är länge. Men nu är vi skilda, bekräftade Babben då för Expressen och förklarade att det inte var något speciellt som fått de att gå skilda vägar. Hon fortsatte:

– Jag kan inte peka på något speciellt faktiskt. Det är över bara. Men vi är fortfarande vänner och ingen är osams, så det är jätteskönt.

Tillsammans fick Bernt och Barbro dottern Sofia, som föddes år 1992. När hon och Bernt skildes åt sålde de villan som de bott i ihop och ordnade gemensam vårdnad om dottern.

Babbens dotter Sofia Westerlund

Barbros dotter Sofia Westerlund är idag 28 år gammal och valt att leva ett liv utanför rampljuset. Hon är utbildad jurist och har studerat på Stockholms Universitet.

Sofia har tidigare arbetat som biträdande jurist vid Lindskog Malmström Advokatbyrå, men var redo för nya äventyr sommaren 2019.

Sofia Westerlund, Babben Larssons dotter
FOTO: Familjerättsbyrån

Nästa steg i livet för Sofia blev Familjerättsbyrån, där hon nu arbetar som jurist.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons