LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Babben Larssons egna ord om boendebeslutet med pojkvännen

03 dec, 2020 
Babben Larsson
Foto: TT
Efter många misslyckade konversationer på dejtingsajter dök den rätta tillslut upp.
Nu berättar Babben Larsson om det beslut hon och pojkvännen fattat.
– Jag behöver mycket egentid säger Babben till Allers.
Annons
Så här har Pernilla Wahlgren sett ut genom årenBrand logo
Så här har Pernilla Wahlgren sett ut genom åren

Babben Larsson, 64, har under många års tid varit en populär tv-profil och komiker. Just nu gör hon bland annat succé i SVT:s Bäst i test tillsammans med David Sundin, 44.

Babben Larssons tveksamhet över dejtingsajterna

När det gäller Babbens kärleksliv så har hon tidigare varit gift med ex-maken Bernt Westerlund. Men år 2007 fick kärlekssagan ett slut efter att Babben och Bernt hade varit gifta i 17 år och tillsammans fått den gemensamma dottern Sofia Westerlund, 28.

Sedan uppbrottet har Babben varit singel men förra hösten fann hon plötsligt kärleken igen. I en ny intervju med Aller berättar nu Babben öppet om hur det är att dejta i 60-årsåldern. Babben har nämligen vågat testa på flera olika dejtingsajter för att finna kärleken igen, något som dock inte varit helt enkelt.

– Ja det finns en hel del konstiga typer därute. Jag har varit ute på några sajter och upptäckte att jag kände igen många profiler, det är samma person som hänger där. Det finns ett ymnighetshorn av potentiella partners, nätdejting blir lätt cyniskt, man ger inte folk en chans. Många går bara på utseendet. Men en riktigt relation ska kännas, inte synas. Själv går jag på magkänsla. Jag vet vem jag är och vad jag vill, säger Babben.

Annons

Stora kärlekslyckan – beslutet med nya pojkvännen

Något som hon inte vill ha är en relation byggd på lögner. Under dejting-tiden blev Babben drabbad av en bedragare, lögnerna var något som hon snabbt genomskådade.

– Det var en man som påstod att han var från USA, men när jag undersökte det hela närmare så märkte jag att det inte var mycket som stämde. Ganska snabbt kom det där med pengar upp. Jag drog förstås öronen åt mig. Senare upptäckte jag samma foto men med ett annat namn. Jag gick ju inte på det där, men det var en intressant erfarenhet, säger Babben.

Däremot har sajterna inte bara erbjudit negativa erfarenheter utan det var just genom en dejtingsajt som hon och pojkvännen träffades.

– Jag har haft tur. Jag träffade en trevlig man på en dejtingsajt och vi är numera tillsammans. Vi bor inte ihop för det är svårt med våra scheman. Han är hantverkare och stiger upp tidigt, medan jag jobbar på udda tider och sommar sent. Dessutom är jag alldeles för introvert för att vilja dela hela min vardag med någon. Jag behöver mycket egentid. Men vi är samma andas barn och brukar försöka ses ett par dagar i veckan. Det känns toppen!, säger hon.

Vem den hemliga mannen som stulit Babbens hjärta är håller hon däremot fortsatt för sig själv.

Annons