Idol 2023 marknadsföring banner

Anders Jensens nya bild på sonen Adrian får ex-frun Suzanne Sjögren att reagera

03 aug, 2021 
https://image.hant.se/johanna-alm-byline.jpeg.jpg?imageId=7655263&x=0&y=0&cropw=100&croph=87.5&width=1318&height=1318
Johanna Alm
Anders Jensen och Charlotte Perrellis gemensamma son Adrian fyllde 8 år för några dagar sedan, vilket han delade med sig av på sin Instagram. Bilden fick ex-frun Suzanne Sjögren att reagera: “Önskar”.
Annons
Charlotte Perrelli om nya avslöjanden i dokumentären: “Aldrig pratat om innan”
Charlotte Perrelli om nya avslöjanden i dokumentären: “Aldrig pratat om innan”

Anders Jensen, har tidigare varit gift med sportprofilen Susanne Sjögren, som han har dottern Izabella tillsammans med. Sedan 2015 har han varit gift med Charlotte Perrelli och de har barnen Adrian och Alvin tillsammans. Och från en tidigare relation med Nicola Perrelli har schlagerstjärnan även sönerna Angelo och Alessio. Suzanne Sjögren har sönerna Bastian och Ben tillsammans med hästryttaren Pontus Westergren

Sportjournalisten har tidigare pratat om gemensamma dotterns sjukdom

Tidigare har Suzanne varit öppen med sjukdomen som Anders och Suzannes gemensamma dotter Izabella drabbades av när hon var två och ett halv år. Då led dottern av leukemi – vilket hon idag är helt friskförklarad från. I en tidigare intervju med Hänt har Suzanne beskrivit att det är något hon bär med sig som ett öppet sår.

– Jag har pratat ganska mycket om det, för mig är det nu historia. Jag bär med mig det som ett öppet sår, Izabella är friskförklarad och världens snällaste och underbaraste 13-åring, sa Suzanne då.

Annons

Charlotte Perrelli och Anders reaktion på Suzannes bild på dottern

Recept.se Nyhetsbrev

Förra veckan delade Suzanne med sig av en bild på hennes och Anders gemensamma dotter Izabella, som då var med Anders och Charlotte i Spanien. Bilden hade ex-maken skickat till henne och under bilden på dottern skrev hon:

”Det kom en bild.. från hennes pappa med familj i Spanien. Plötsligt har hon växt så där ruskigt mycket på bara två veckor. Kan vi bara pausa tiden lite? Jag hinner inte med.”

Både Charlotte Perrelli och Anders Jensen svarade i Suzannes kommentarsfält där de håller med sportjournalisten om att tiden går fort och att dottern vuxit upp.

”Jag håller med, när blev hon så stor..?” Svarar Anders, varpå Perrelli fyller i:

”Eller hur?! Stora tjejen!”

Ex-frun Suzanne Sjögrens reaktion på Anders Jensens bild på sonen

I förra veckan delade Anders med sig av en bild på sonen Adrian som han har med frun Charlotte. Under bilden på sonen skrev han:

Annons

”Stort grattis väldens roligaste, snabbtänkta och mest omtänksamma 8 årig!! Vi älskar dig”

Många reagerade på att de tyckte att sonen var slående lik sin pappa. Kommentarsfältet fylldes snabbt av grattis-hälsningar blandat med kommentarer om att Adrian är sin pappa upp i dagen:

”Pappa upp i dagen!!!!! Grattis Adrian!!” Skrev en följare.

En annan person fyllde i:

”Grattis! jättelik sin Pappa”, skrev en följare.

Även ex-frun Suzanne reagerade på bilden som Anders delade med sig. Under bilden kommenterade hon att hela familjen önskar grattis, men mest Suzannes son Ben som hon har tillsammans med hästryttaren Pontus Westergren:

”Grattis Adrian önskar alla vi!! (Mest Ben, säger han…)”

Anders Jensen och Charlotte Perrellis son Adrian. Foto: Anders Jensen/Instagram

FOTO: Anders Jensen/Instagram

Annons