Därför lämnar Bonde-Susanna Karlsson gården efter sonen Tors födsel

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson

Förra året blev Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson föräldrar för första gången.
Nu lämnar Bonde söker fru-profilen plötsligt gården.
Läs varför här!
16:9

Efter reklamen: Hungrig på kärlek: Kommer Paradise hotel-profilen Lukas Holm hitta kärleken genom varukorgen?

(16:9)

Det var i Bonde söker fru 2018 som kärlek uppstod mellan Susanna Karlsson, 30 och Hannes Haraldsson, 29. Och sedan dess har relationen gått som på räls. Bara ett år senare förlovade de sig och strax därefter började de bli sugna på att utöka familjen.

Men resan mot att bli gravida visade sig vara svårare än vad Susanna och Hannes hade räknat med. Vägen dit kantades av missfall och tunga besked. Men till slut blev Susanna Karlsson gravid – och lyckan var total. I augusti 2021 välkomnade Hannes och Susanna sonen Tor till världen.

”Helt overkligt, Tor är här”, skrev Bonde söker fru-profilen på Instagram då.

Exklusivt
Mikaelas nya barnbesked – stora lyckan: ”Ett syskon”

Susanna Karlsson om Hannes kamp efter sonen Tors födsel

I sju månader har paret varit föräldrar och det råder ingen tvekan om att de trivs med det nya småbarnslivet. På Instagram får följarna titt som tätt se bilder på lille Tor.

När Hänt intervjuade Susanna strax efter sonens födsel berättade hon om sin nya vardag och de svårigheter de står inför.

– Den största utmaningen är väl att tillsammans som föräldrar hitta vardagen och att få Hannes att också känna sig delaktig, sa hon då och fortsatte:

– Jag har haft honom i magen i nio månader också så man har ju lite försprång.

Hannes och Susanna verkar dock ha hittat en lösning på det hela. Hannes får egentid med Tor på morgonen, medan den nyblivna mamman får sova ut!

Därför lämnar Bonde söker fru-Susanna Karlsson gården

Bonde söker fru-paret hoppas på att Tor inom en snar framtid ska få ett syskon. För Hänt har Susanna berättat att de inte känner någon stress inför detta, då familjen redan är komplett.

– Eftersom chanserna för att det ska bli ett syskon minskar hela tiden, men lugnet i att vi har fått Tor… att skaffa ett syskon kommer inte vara lika känsloladdat om det inte går på första försöket, förklarade hon då.

Men i nuläget fokuserar Hannes och Susanna på livet med Tor och just nu befinner sig faktiskt den lilla familjen på semester. Bonde söker fru-profilerna har nämligen lämnat gården för att åka skidor i Idre.

På Instagram har Susanna Karlsson delat med sig av flera bilder från resan.

”I ett år har vi längtat, och det är helt sjukt att Tor är med på utsidan den här gången”, skriver hon i ett inlägg.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!