LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Stephane Frick är en av årets bachelors 2023 – allt om kocken

05 dec, 2022 
Stephane Frick i Bachelor 2023
För bara några veckor sedan delades de sista rosorna ut i Bachelor 2022.
Nu avslöjar TV4 en av killarna som söker kärleken i nästa års upplaga av det omåttligt populära dejtingprogrammet!
Annons
Siamak Hatamis och Isa Jallow bekräftar lyckan: “Lyckligare än någonsin”Brand logo
Siamak Hatamis och Isa Jallow bekräftar lyckan: “Lyckligare än någonsin”

Bachelor 2022 blev en historisk säsong. För första gången någonsin valde en av ungkarlarna, Sia Hatami, 34, att hoppa av sin medverkan mitt under inspelningarna. Anledningen var att han förälskat sig i deltagaren Isa Jallow, 32, och ville inte fortsätta kärleksäventyret. Sia och Isa är ett par än idag, så att programmet kan leda till en långvarig relation är det ingen tvekan om!

För säsongens andra ungkarlar, Christoffer Levi, 32, och Christian Nicolaisen, 37, gick det tyvärr inte lika bra. De båda delade ut en varsin sista ros men i säsongsavslutningen avslöjade de att de är singlar idag.

Olivia Birgersson söker kärleken i Bachelorette 2022

Strax efter att det sista avsnittet av Bachelor 2022 sänts på TV4 drog Bachelorette 2022 igång. Säsongen är fortfarande i full gång och som många redan vet är det alltså Olivia Birgersson, 27, som har fått den stora äran att dejta ett gäng killar i jakten på den stora kärleken.

Annons

Hur det går för Olivia får framtiden utvisa! Hennes resa får tittarna följa på Sjuan samt TV4 play, där veckans avsnitt släpps varje måndag.

Stephane Frick är en av killarna i Bachelor 2023

Trots att Olivia inte ens är klar med sin säsong än går TV4 nu ut med vem Bachelor-fansen får följa i nästa års upplaga av programmet!

Numera är det ofta två ungkarlar per säsong av Bachelor, och en av dessa är den äventyrliga kocken Stephane Frick, 33! Det är i Nyhetsmorgon som TV4 avslöjar den stora nyheten.

– Min strategi är magkänslan, den kommer jag på gå på hela tiden. Det kommer bli svårare och svårare ju längre vi kommer, när vi är tio kvar så kommer det vara superjobbigt att välja bort någon, säger Stephane i Nyhetsmorgon och fortsätter:

Annons

– Alla i familjen är positiva, även min mormor tycker att det här är en bra idé.

Stephane Frick om vad han söker för tjej i Bachelor

På TV4:s hemsida hittar vi ännu mer information om vem Stephane Frick egentligen är. Han jobbar alltså som kock, på en krog i Stockholm, och älskar fysiska och mentala utmaningar.

– Att dejta mig är dels fart och fläkt men det ska också finnas romantik och passion, säger Stephane till kanalen.

Stephane har varit singel i snart tre år och berättar vidare att han söker en tjej som har nära till skratt, är orädd och gillar utmaningar.

– Jag är redo att hitta den rätta, säger han.

Vi hoppas att du lyckas med ditt kärleksuppdrag, Stephane Frick!

FOTO: TV4

Annons