hänt exklusivt

Sia hoppar av Bachelor 2022 – Isas avslöjande om relationen idag

Sia och Isa i Bachelor 2022

Efter ett par veckor av intensivt dejtande väljer Siamak “Sia” Hatami att lämna Bachelor 2022.
Anledningen heter Isa Jallow.
Hur är Sia och Isas relation idag? Här är allt vi vet!
Christian Nicolaisen är säsongens tredje Bachelor – rekordsnabba processen
0:28

Efter reklamen: Christian Nicolaisen är säsongens tredje Bachelor – rekordsnabba processen

(0:28)

Slå på ljud

De senaste åren har vi fått följa två ungkarlar i TV4:s populära dejtingsåpa Bachelor, och denna säsong blev inget undantag! Det var i februari, närmare bestämt på Alla hjärtans dag, som kanalen avslöjade att vi under hösten skulle få följa Sia Hatami, 34, och Christoffer Levi, 33, i Bachelor 2022.

Och hittills har säsongen inte direkt varit en besvikelse. Precis som tidigare år har vi fått ta del av romantiska dejter, starka känslor och en hel del dramatik. Men i dagens avsnitt tar programmet en rejäl, och historisk, vändning när Sia plötsligt väljer att avbryta sin medverkan i Bachelor 2022.

Isa Jallows relation till Sia – kände varandra sedan innan

Allting började när Isa Jallow, 32, gjorde entré i dejtingsåpan. Hon var faktiskt inte en främling för Sia, utan hade träffat honom under en utekväll innan inspelningarna drog igång.

För tittarna blev det snabbt uppenbart att Isa och Sia hade en stark kemi och att det skulle bli tuff konkurrens för de andra tjejerna. Isa norpade dessutom åt sig en övernattningsdejt tidigt in i säsongen, något som annars brukar komma senare i programmet.

– Att vakna med Isa känns så fantastiskt. Hennes leende, den här utsikten... jag känner mig väldigt tacksam, säger Sia morgonen därpå.

Sia Hatami avbryter sin medverkan i Bachelor

Efter övernattningsdejten fortsätter Sia Hatami träffa de andra tjejerna i huset. Men något står inte rätt till. I avsnitt 24 förklarar programledaren Malin Stenbäck, 35, att Sia inte mår bra och att han inte kommer att närvara på den stundande rosceremonin.

I avsnittet som sänds idag, måndag, får vi svar på varför Sia plötsligt försvann från inspelningarna. Han avslöjar samtidigt att han har valt att avbryta sin medverkan i Bachelor 2022.

– Jag har tagit ett beslut, det är att ge Isa min sista ros. Jag är jättekär i Isa och jag känner att det vore fel av mig att fortsätta den här resan när jag känner som jag gör, säger Sia till resten av tjejerna i huset och fortsätter:

– Det är bara dumt att dra ut på det hela.

Allt vi vet om Sia och Isas relation efter Bachelor 2022

Strax efter samtalet med gruppen åker Sia iväg på en dejt med Isa, där han alltså ger henne sin sista ros. Därefter gör den nya ungkarlen, Christian Nicolaisen, 37, entré i programmet, som ersätter Sia efter avhoppet.

Men vad hände sen mellan Sia och Isa? Hur är deras relation idag? För Hänt avslöjar Isa Jallow att tittarna kommer att få vänta till slutet av Bachelor 2022 innan vi får svaret.

Isa får Sias sista ros i Bachelor 2022

Isa får Sias sista ros i Bachelor 2022.

TV4 play

”Jag kan tyvärr inte prata om läget med mig och Sia förrän programmets avslut i mitten av november så finns inte så mycket att hämta från mig just nu”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Sia och Isa följer inte varandra på Instagram idag. Detta kan dock vara för att förhindra spoilers, då Sia inte följer någon annan av tjejerna heller. Hur det har gått för dem sedan inspelningarna får helt enkelt framtiden utvisa!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN