ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Allt du vill veta om Christian Nicolaisen i Bachelor 2022

06 okt, 2022 
AvJulia Riddertorp
Christian Nicolaisen
Christian Nicolaisen var med i Bachelorette 2010. Men vad gör han idag och hur ser ser livet ut efter den kortvariga romansen med Frida? Hänt reder ut!
Annons
Christian Nicolaisen är säsongens tredje Bachelor – rekordsnabba processenBrand logo
Christian Nicolaisen är säsongens tredje Bachelor – rekordsnabba processen

Den populära reality-showen Bachelor har pågått i flera säsonger och årets säsong har precis dragit igång för hösten.

Efter ett år av pandemi blev programmet inställt under 2020 och det var flera som blev glada över att se programmet återvända till TV4.

Efter säsongernas gång genom åren kan det vara lätt att glömma de karismatiska deltagarna som varit med under säsongerna.

Därför finns vi här för att påminna om dessa!

Livet efter Bachelorette

En av deltagarna som varit med är Christian Nicolaisen, 37 som fick den sista rosen av Frida Danielsson, 36, även kallad Bachelorette-Frida för 11 år sen.

Men det hela tog en stor vändning när duon splittrades bara en månad efter säsongen och Frida valde en annan ungkarl som hon ville leva med, nämligen Patrik Edvardsson som varit med i reality-serien Big Brother.

I en intervju med Hänt berättar Christian vad som egentligen hände mellan dem två.

– Vi slutade upp som vänner, Frida är en jättefin tjej, berättar han för Hänt.

Annons

– Det var väl liksom vänskap som fanns i slutet.

Vad jobbar Christian med och vart bor han idag?

Christian är egenföretagare och VD på Simple Sign International AB som han startade för 10 år sen. Med Simple Sign kan man få hjälp med avtalsbevakning och signera avtal digitalt.

När Hänt träffar Christian i en intervju berättar han om företaget.

– Jag startade ett företag som heter Simple sign som jag är VD för.

Han fortsätter berätta om företagets vision.

– Vi vill se till att alla företag har en lösning som våran och vi vill vara framtidens sätt att jobba med elektroniska avtal och elektroniska signaturer.

Jobbet som VD verkar gå bra för Christian. Han äger nämligen en Porsche 911 Carrera 4S som värderades till 1 175 000 kronor i slutet av 2021 och hade 2021 en utdelning på 1 500 000 kr före skatt. Han bor idag i en bostadsrätt i centrala Stockholm.

Vad heter Christian Nicolaisen på Instagram?

Om man vill kika lite extra på Christian så kan man ta del av hans liv på hans Instagram. Där heter han christiannicolaisen och har för tillfället 2 339 följare.

Christian återvänder i årets säsong

Christian är även den nya ungkarlen i säsongens Bachelor.

– De hade kontaktat mig innan så jag var med. De kände mig så sen ringde de och ville göra en twist.

Vidare berättar Christian att han inte fick träffa Sia och Christoffer innan och produktionen gav honom inte mycket information om varför han skulle komma in:

– Ehm jag fick inte, knappt… Jag fick reda på lite grann varför jag skulle komma in men ingenting annat, berättar Christian för Hänt.

FOTO: INSTAGRAM

Annons