LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Steffo Törnquist visar upp lyckan – nu väller gratulationerna in

13 jan, 2024 
Linn Seipel
steffo törnquist firar födelsedag med ung kvinna
TV4-legenden Steffo Törnquist har precis fyllt 68 – men ännu verkar han inte vara nära att helt sluta jobba.
Nu syns han skåla för den stora dagen med en okänd ung kvinna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ronny Svenssons relation till Steffo Törnquist: ”Munhuggas”Brand logo
Ronny Svenssons relation till Steffo Törnquist: ”Munhuggas”

Grattis säger vi till Steffo Törnquist som precis fyllt 68 år! TV4-profilen är en av de mest rutinerade programledarna bland gänget som tar oss genom morgnarna i Nyhetsmorgon. Där har han arbetat i över 20 år, och på kanalen ännu längre – och ännu verkar han inte ha planerat på att sluta.

Steffo Törnquist om att bli pappa – och farfar

På det privata planet är han gift med juristen Caroline Törnquist sedan 2008. Hon har de två barnen vuxna barnen Amelie och Robert sedan en tidigare relationen, som Steffo blivit bonuspappa till. Han har också själv sonen Max tillsammans med exfrun Karin. I en intervju med Hänt har Steffo tidigare berättat om den dramatiska första tiden i sonens liv.

Annons

– Hans mamma Karin fick ett epileptiskt anfall under förlossningen. Läkarna upptäckte en elakt positionerad tumör och hon blev delvis förlamad. Jag fick ta ett stort ansvar. Max sov på mig med mitt lillfinger som napp, han var med mig överallt. Hans mamma var på sjukhus och kunde inte ta hand om Max mer än korta stunder, men fantastiskt nog lärde han sig som spädbarn att leka med hennes friska sida. Men det var en jobbig period. När vi senare separerade, när han var fyra, bodde Max mest hos mig för närheten till skolan, men han har alltid haft fin relation med sin mamma.

steffo med frun caroline och sonen max med flickvän
Steffo med frun Caroline och sonen Max med flickvän.

Max har dessutom hunnit bli pappa själv. I slutet på sommaren 2023 fick han en liten dotter, Leiah, och Steffo blev därmed farfar för första gången.

Annons

”Det är alltid magi när ett nytt liv föds, när en ny människa blir till. Att det den här gången var mitt barnbarn, min sons dotter, som kom till minskar inte känslan av underverk ett dugg. Jag älskade henne innan hon var född och det tilltar. Dessutom är hon ursöt och har redan första dygnet visat på ett starkt intellekt”, skrev Steffo i ett meddelande till Hänt då.

Steffo Törnquist firar 68 år – skålar med okända kvinnan

Nu syns Steffo fira sin födelsedag med ett glas champagne i hand. Bredvid sig har han en ung kvinna som han benämner som ”Brill-Sarah”. Till bilden, där det fullkomligt väller in gratulationer i kommentarsfältet, skriver han:

”Brill-Sarah bjöd på födelsedagstårta o chimpans. En bra dag på stan”

Exakt vem hon är framgår dock inte. Det är inte sonens flickvän och inte heller Carolines dotter. Kanske en arbetskollega? Kanske Steffos optiker?

Hänt har sökt Steffo Törnquist för en kommentar.

Annons

FOTO: Stina Stjernkvist/Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons