Följarnas upptäckt efter Steffo Törnquists bild med sonen Max Törnquist

STEFFO TÖRNQUIST, MAX TÖRNQUIST

Steffo Törnquist delar ofta med sig av bilder tillsammans med sonen Max.
Nu har han gjort det igen och nu häpnar följarna över en viss detalj i bilden.
Slå på ljud

Steffo Törnquist, 65, är utan tvekan en av Sveriges mest rutinerade programledare. I över 20 år har han lett Nyhetsmorgon på TV4 och även innan dess hade han flera uppdrag på kanalen. Under årens lopp har Steffo och parhästen Jenny Strömstedt, 49, blivit en riktig favoritduo bland tittarna.

Förutom att vara en god intervjuare och rutinerad programledare, har Steffo många andra intressen. Vid sidan av jobbet på TV4 har han bland annat släppt boken Under hatten på Steffo, och 2009 fick hans Passion pris för bästa essäbok av Måltidsakademien i Grythyttan.

På fritiden njuter Steffo Törnquist gärna av goda drycker och cigarrer. Han beger sig gärna ut på golfbanan och någon annan som också gillar golf är Steffos son Max Törnquist, 32.

Leif GW:s chockerande ord om Einárs mördare: “Några han kände”

Steffo Törnquist om rollen som förälder

I sociala medier kan man få en inblick i Steffos privatliv. Han är sedan 2008 gift med Caroline Törnquist och tack vare henne blev han bonuspappa till Amelie och Robert.

Utöver bonusbarnen Amelie och Robert har Steffo alltså sonen Max från ett tidigare förhållande. Steffo har tidigare berättat om relationen till sonen och svårigheterna med att vara förälder.

– Att vara förälder är det svåraste uppdraget som finns. Det känns som att man gör fel hela tiden, sa han i en intervju med P4.

Tidigare när Steffo delat med sig av bilder på honom och Max har följarna reagerat starkt. Bland annat när de två spelade golf ihop tidigare i år så kryllade det av kommentarer om hur lika pappa och son är.

Och nu häpnar följarna återigen över likheten. Nu är det dock ytterligare en person som kliver in i handlingarna och även han är enligt följarna otroligt lik Steffo och Max.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Steffos nya bild med sonen Max får följarna att häpna

I ett inlägg på Instagram har Steffo nu valt att lägga upp en gammal bild från en fotbollsresa med sin pappa Bosse och sonen Max.

”Pappa, Max och jag gjorde en gång en tre-generations-resa till London och åt fish & chips, kikade på Turner och skrek på Arsenalmatch. Fint minne skulle gissa på ca 20 år sen”, skriver Steffo.

Och i kommentarsfältet väller det in kommentarer om likheterna mellan de tre männen.

”Lika som bär”, skriver en person.

”Du är lik din far han var nog lika snygg som du när han var yngre”, skriver en annan.

”Så lika ni är”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Mia och Jespers nya avslöjande om flytten

LÄS OCKSÅ: Se bilderna inifrån Lassemans nya lyxhus

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV4

SENASTE NYTT!