LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Steffo Törnquists stora familjelycka – har blivit farfar

27 jul, 2023 
Jonna Lawaetz
Steffo Törnquist avslöjade i våras att hans son Max väntade barn.
Nu har Steffo blivit farfar!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Då kommer du se Steffo Törnquist i rutan i sommarBrand logo
Då kommer du se Steffo Törnquist i rutan i sommar

TV4-profilen Steffo Törnquist är en av de mest omtyckta programledarna och han syns flitigt i det populära programmet Nyhetsmorgon.

Sedan 2008 är han gift med Caroline Törnquist och genom henne fick han bli bonuspappa till Amelie och Robert. Sedan ett tidigare förhållande har han även sonen Max.

Tidigare i år kunde Steffo avslöja en glädjande nyhet – hans son Max väntade barn och han skulle bli farfar för första gången.

”I samma ögonblick min son Max föddes för 35 år sen förstod jag vad livet går ut på. Nu ska han och hans underbara Derya ha barn och jag ska bli FARFAR. Tjohooooooooooooooooooooooooooooooo, som jag längtar. Jag älskar Max och Derya och snart får jag en till att älska. Och busa med. Och göra fisljud med. Och lära spela gitarr, fiska, läsa saga, kramas med. Sa jag göra fisljud? Underbart”.

Annons

Steffo Törnquist har blivit farfar för första gången

Och nu är dagen äntligen kommen för Steffo att för första gången bli farfar.

På torsdagsmorgonen publicerar han en video på sina dansande fötter och skriver:

”Farfar-dansen. 3003 gram”, följt av flera röda hjärtan.

Under videon på Farfar-dansen fullkomligt vällde gratulationerna in och hans följare önskade både farfar Steffo och sonen Max och flickvännen, grattis till nytillskottet i familjen.

När Hänt når Steffo kan han berätta om den stora lyckan:

”Det är alltid magi när ett nytt liv föds, när en ny människa blir till. Att det den här gången var mitt barnbarn, min sons dotter, som kom till minskar inte känslan av underverk ett dugg. Jag älskade henne innan hon var född och det tilltar. Dessutom är hon ursöt och har redan första dygnet visat på ett starkt intellekt”, skriver han i ett meddelande.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons