Bianca Ingrossos lättklädda bild väcker starka reaktioner

BENJAMIN INGROSSO, BIANCA INGROSSO

Benjamin Ingrosso har många fans runtom i världen men hans kanske allra största fan är storasystern Bianca Ingrosso. Nu visar Bianca upp sitt stöd, men det finns en detalj som oroar följarna.
”Klär du av dig för brorsan? Är ni ok?”, undrar en följare.
0:43

Efter reklamen: Bianca Ingrossos okända släkting Ove

(0:43)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, och Benjamin Ingrosso, 24, är några av Sveriges mest folkkära och populära syskon. Med föräldrar som Pernilla Wahlgren, 54, och Emilio Ingrosso, 55, är det inte egentligen särskilt konstigt med tanke på att de växte upp i offentlighetens ljus.

I realityserien Wahlgrens värld har svenska folket fått följa deras karriärer från ruta ett, när de fortfarande bodde hemma hos Pernilla i hennes gröna hus på Lidingö. Benjamin och Bianca har även storebrodern Oliver Ingrosso, 32, och lillebrodern Theo Wahlgren, 15. Nu är dock huset sålt och i sommar är det beräknat att Pernilla och Theo flyttar in i den egen-designade lyxvillan med fantastisk utsikt.

Joacims löfte till Caroline: ”För första gången”

Starka bandet mellan Benjamin och Bianca – låten Smile

I Wahlgrens värld har vi främst fått följa Pernilla och Bianca under årens lopp. Däremot blev förra säsongen Biancas sista, då hon meddelade att hon hoppar av på grund av att hon måste lägga tid på annat.

När Bianca fyllde 25 år fick Wahlgrens värld-tittarna följa hennes födelsedagsfest och då kom Benjamin med en överraskning. Han hade nämligen skrivit låten Smile till sin syster. I låten sjunger han bland annat att han känner av om hon är ledsen men han ler när hon ler. Denna låt har kommit att bli en av Benjamins mest spelade låtar!

Att Benjamin är en fullfjädrad och populär artist är ingen hemlighet och de senaste åren har hans karriär gått som på räls. Efter vinsten i Melodifestivalen 2018 och hans medverkan i Så mycket bättre har han blivit en av Sveriges främsta artster. Dessutom har han bland annat vunnit Rockbjörnen för "Årets manliga artist" och "Årets låt".

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Följarnas frågor efter Bianca Ingrossos nya bild

Det här året kommer Benjamin uppträda för publik några fåtal gånger, så spelningarna är väldigt exklusiva. Nu har den första spelningen gått av stapeln och någon som givetvis var på plats i publiken var storasyster Bianca.

Innan Bianca gav sig av till Fållan, där Benjamin skulle spela, la hon upp en bild på Instagram där hon bara hade underkläder och en morgonrock på sig. Till bilden skrev hon:

”Me when I see Benjamin Ingrosso killing it tonight at Fållan”.

Benjamin har även kommenterat bilden med att berätta att Bianca är den vackraste systern någonsin. Detta i kombination med bilden och bildtexten har nu gjort att många följare höjer på ögonbrynen.

”Va? Varför ska du sitta i underkläder med den blicken när du tittar på din bror? Vad händer? Du är stunning som vanligt dock.”, skriver en person.

”... Klär du av dig för brorsan? Är ni ok?”, skriver en annan.

”Förstår tanken, men i det här fallet låter kontexten helt fel. Folk tror att du sitter i dina underkläder och tittar på din bror. Som sagt, lite miss där i formuleringen och bilden Bianca”, tillägger en tredje.

”Haha wtf är det verkligen så du reagerar på din egen bror. Incest”, hälsar en fjärde.

FOTO: Karin Törnblom/TT, DISCOVERY+

SENASTE NYTT!