TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos hemliga lyxfest – se privata bilderna här

31 dec, 2019 
AvAgnethe Alm
Bianca Ingrosso fyllde 25 år under måndagen.
Idag kombinerar hon en födelsedagsfest med nyårsfirande och har bjudit in familj och vänner till en stor lyxfest i Stockholm.
Se privata bilderna från firandet här:
Annons
HÄNT AVSLÖJAR: Bianca och Alice podd läggs på isBrand logo
HÄNT AVSLÖJAR: Bianca och Alice podd läggs på is

De senaste åren har varit framgångsrika för Bianca Ingrossos, 25, del. Förutom att vara huvudperson i realityserien Wahlgrens värld på Kanal 5 har hon även synts i TV4:s Talang och som modell ett känt, svenskt klädvarumärke. Därutöver driver hon två egna bolag och en framgångsrik Youtube-kanal.

Under måndagen fyllde Bianca Ingrosso 25 år och hintade redan för några veckor sedan om att hon planerade att fira dagen på ett storslaget sätt. I en Youtube-video berättade hon nyligen att hon kommit på idén att kombinera en födelsedagsfest med en nyårsfest – och så blev det!

Det nya året firar Bianca in med familj och vänner på Fåfängan på Södermalm i Stockholm och under kvällen har det uppdaterats flitigt från Biancas nära och kära som befinner sig på festen. Bland annat har mamma Pernilla Wahlgren, 52,  filmat flera videor från firandet och lagt upp på sin Instagram story.

Annons

Mormor Christina Schollin, 82, har även hon uppdaterat sin Instagram story med videor på sin make Hans Wahlgren, 82, som finklädd njuter av ett glas bubbel i en limousine. I videon berättar Hans att limousinen skall ta dem till Bianca Ingrossos stora fest.

Kändistätt på Biancas storslagna 25-årsfirande

På Pernilla Wahlgrens Instagram story syns en video där Bianca Ingrosso välkomnar sina gäster – och därefter visar hon runt i den stora matsalen där gästerna har satt sig till bords. Bland gästerna syns bland andra pappa Emilio Ingrosso med hustrun Åsa Ingrosso, pojkvännen Phillipe Cohen, 25, Biancas assisten Lovisa Worge, 22, artisten Molly Hammar, 24, och vännen Alice Stenlöf, 23, som Bianca tidigare hade podcasten Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B med.

På scenen, under guldiga bokstavsballonger i texten ”Bianca 25”, höll lillebror Benjamin Ingrosso, 22, tal och skämtade då om Biancas alla fester. Festerna som Bianca Ingrosso bland annat pratade om i sitt sommarprat i P1 där det dök upp väldigt mycket folk – utan mamma Pernillas vetskap.

Annons

I och med att Biancas 25-årsfest är kombinerad med nyårsfirande kommer festen fortsätta in på småtimmarna.

Se bilderna från Biancas 25-årsfest här:

Bianca Ingrossos 25-årsfest på Fåfängan i Stockholm.
Bianca Ingrosso hälsar gästerna välkomna.
Bianca Ingrossos 25-årsfest på Fåfängan i Stockholm.
Bianca verkar själv väldigt taggad på festligheterna.
Bianca Ingrossos 25-årsfest på Fåfängan i Stockholm.
Benjamin Ingrosso firar storasysters 25-årsdag.
Bianca Ingrossos 25-årsfest på Fåfängan i Stockholm.
Bianca och pojkvännen Phillipe Cohen.
Bianca Ingrossos 25-årsfest på Fåfängan i Stockholm.
På borden står vinflaskor med Bianca Ingrossos på.
Bianca Ingrossos 25-årsfest på Fåfängan i Stockholm.
Pappa Emilio Ingrosso och farbror Niclas Wahlgren är på plats.

FOTO: Instagram, TT/Karin Törnblom, TT/Johan Jeppsson

Annons