LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Joacim Ricklings löfte till Caroline Kejbert – nu berättar han

09 apr, 2022 
Bondeparet
Joacim Rickling och Caroline Kejbert har fullt upp hemma med både småbarn och renovering.
Nu berättar Joacim om ett löfte mitt i allt.
”För första gången”, skriver han.
Annons
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssagaBrand logo
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssaga

Det var i Bonde söker fru 2017 som Caroline Kejberts, 32, och Joacim Ricklings, 30, fann varandra. I programmet fick tittarna följa deras romantiska kärlekssaga och i slutvalet valde Joacim alltså sin Caroline.

– Det är ju väldigt svårt det här. Men jag känner ändå att du har någonting som jag är nyfiken på att ta mera del utav och undrar väl lite ifall du vill fortsätta hänga här i sommar?, sa Joacim till Caroline i slutvalet.

– Ja det klart jag vill! Fan vad taskigt, det där "men:et", svarade Caroline.

Bondeparet har fått två döttrar

Men det kanske allra största som hänt i parets liv är att de blivit föräldrar. Den 3:e januari 2019 kom dottern Wilda, 3, till världen och nästan exakt tre år senare kom lillasyster Molly.

Annons

”Många frågor om varför vi inte visat Molly än, och det kommer. Vi känner bara att hon är så liten och vill ha henne lite för oss själva en stund. Men som sagt, ni kommer få se henne snart.”, förklarade Caroline på sin Instagram-story tidigare i år.

Joacims löfte till Caroline

Nu håller paret på med en renovering hemma. Det är närmre bestämt en renovering av verkstad som är igång. På Instagram berättar Joacim om projekt, samt avslöjar att han höll sitt löfte om tidsintervallen för projektet till Caroline.

”Hemma på Tuna gård har vi en stor och rymlig verkstad. Men då jag är rastlös om kvällarna så bestämde jag mig för att ge verkstaden ett litet lyft…Intalade Caroline om att det skulle ta max en månad, och för första gången tror jag att tidsplanen hölls.Målade taket svart, spacklade och målade väggarna vita. Röda detaljer målades istället svarta och lika laminat som i gymmet fästes på väggarna. Mörkt kanske ni tänker med så mycket svart? Tvärtom!!”

Han lägger till:

”Visst blev resultatet grymt?!”

Nedan kan man se resultatet i bildspelet.

Annons