Starka reaktioner efter detaljen i Caroline Kejberts bild på 2 månader gamla Molly

CAROLINE KEJBERT

Caroline Kejbert har legat lågt med att visa upp dottern Molly efter hennes födsel för ungefär två månader sedan. Men nu får följarna en skymt av lilla Molly och en viss detalj väcker uppståndelse i kommentarsfältet.
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"
0:53

Efter reklamen: Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"

(0:53)

Slå på ljud

Det var i Bonde söker fru 2017 som Caroline Kejberts, 32, och Joacim Ricklings, 30, vägar äntligen korsades. Att Caroline faktiskt skickade in sitt brev till Joacim är något som hon är oändligt tacksam för idag.

I programmet fick vi följa deras romantiska kärlekssaga och i slutvalet valde Joacim alltså Caroline.

– Det är ju väldigt svårt det här. Men jag känner ändå att du har någonting som jag är nyfiken på att ta mera del utav och undrar väl lite ifall du vill fortsätta hänga här i sommar?, sa Joacim till Caroline i slutvalet.

– Ja det klart jag vill! Fan vad taskigt, det där "men:et", svarade Caroline.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bondeparets glädjebesked – renoveringen är klar

Sedan den dagen har det varit de två och under årens lopp har mycket hunnit hända. Bland annat har de fått en egen tv-serie som fick namnet Bondeparet och vid sidan av tv-kamerorna har de både hunnit renovera gården och skaffa familj. Dessutom har Caroline även hunnit starta en egen gårdsbutik som säljer kläder och accessoarer för kvinnor.

Parets boende ligger bara ett stenkast från gårdsbutiken och nu står den stora herrgårdsvillan Tuna Gård äntligen klar efter flera års slit.

Joacim har tidigare visat upp det fantastiska resultatet och förutom att hemmet nu går i lite mörkare nyanser så finns det även gym och ett slags utomhus-orangerie. Joacim visade upp alla bilder här från renoveringen med alla nya detaljer.

Men det kanske allra största som hänt i parets liv är att de blivit föräldrar. Den 3:e januari 2019 kom dottern Wilda, 3, till världen och nästan exakt tre år senare kom lillasyster Molly. Systrarna var nära att få dela födelsedag men det visade sig att Molly tittade ut redan den 2:a januari.

Charlie och Amy har gjort slut – efter 7 år ihop

Starka reaktioner efter nya bilden på dottern Molly

Caroline visar gärna upp dottern Wilda på sina sociala medier men sedan Molly kom till världen har hon tagit ett annat beslut för dottern.

”Många frågor om varför vi inte visat Molly än, och det kommer. Vi känner bara att hon är så liten och vill ha henne lite för oss själva en stund. Men som sagt, ni kommer få se henne snart.”, förklarade Caroline på sin Instagram-story tidigare i år.

Och än har Caroline inte visat upp Mollys ansikte men hennes senaste bild får nu många av följarna att reagera. Mer än så här har följarna nämligen inte fått se av Molly än och det skapar såklart en otrolig glädje. Men nu har följarna gjort en väldigt skarp upptäckt, nämligen att Molly har väldigt mycket hår!

”Men vilken blond gullefjun”, skriver en person.

”Så mycket hår lillan har...”, skriver en annan.

”Va mycket ljust hår!!”, instämmer en tredje.

”Men du, vilken goding å vilken kalufs!! Ser ut som ni redan har klippt henne!”, tillägger en fjärde.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN