Kristian Luuks okända relation till kvinnliga tv-profilen avslöjad

Kristian Luuk i rutig skjorta.

Programledaren Kristian Luuk har haft ett vilande kärleksliv sedan skilsmässan från Carina Berg.
Nu avslöjar han okända relationen till en kvinnlig tv-profil, med en bild på Instagram.
Se bilden här!
Hanna Bodelsons kärleksjakt i Hungrig på kärlek
18:01

Efter reklamen: Hanna Bodelsons kärleksjakt i Hungrig på kärlek

(18:01)

Slå på ljud

Tv-profilen, programledaren och komikern Kristian Luuk, 55, har levt som singel sedan skilsmässan från ex-hustrun Carina Berg, 44, år 2016.

De två profilerna var en gång ett av Sveriges hetaste kändispar. De var gifta under åtta års tid och har sonen Holger Luuk, 11, tillsammans.

Idag är de goda vänner som stöttar varandra offentligt. Men det var en resa att ta sig till den punkten i relationen.

Krisitan Luuks kärleksliv – efter skilsmässan från Carina Berg

Carina pratade om skilsmässan från ex-maken förra året i ett avsnitt av podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva, som hon driver tillsammans med vännen och parhästen Carolina Gynning, 43.

– Vi är väldigt goda vänner. Man kan ju bli goda vänner. Men jag bara funderade över den meningen ”vi separerar men är goda vänner”. Man kan bli, man kan ha varit, men just där och då... Det är ju svårt att vara goda vänner när man är ett upptrasat sår och man inser att livet inte kommer bli som man trodde, sade hon då.

Sedan skilsmässan har Carina träffat kärleken på nytt i fotbollsproffset Erik Berg, 33. Paret har varit gifta sedan den hemliga bröllopsceremonin år 2018. Efter en tuff kamp för att bli gravida har paret idag två gemensamma barn, tillika syskon till Holger.

Vi har däremot inte hört några uppgifter om att Kristian skulle ha börjat dejta igen. År 2019 pratade han om uppbrottet från ex-hustrun i radioprogrammet Karlavagnen.

– Jag har varit med om både glada dagar och superjobbiga dagar, där jag knappt orkat kliva ur sängen, berättade han då samtidigt som han bekände att han fortfarande inte kommit över skilsmässan.

Dåvarande äkta makarna Kristian Luuk och Carina Berg på röda mattan inför Polarpriset år 2015.

Dåvarande äkta makarna Kristian Luuk och Carina Berg på röda mattan inför Polarpriset år 2015.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Kristian Luuks okända relation till kvinnliga tv-profilen

Nu visar Kristian Luuk upp okända relationen till kvinnliga tv-profilen med en bild på Instagram. På bilden håller han om hennes under ena armen och hennes dottern under andra armen.

Det är ingen mindre än den omåttligt populära tv-personligheten Mia Parnevik, 54, och dottern Penny Parnevik, 25, som gästade programledarens egen talkshow Veckans ord med Kristian Luuk nyligen.

Ikväll är det äntligen nypremiär för Veckans Ord! Kvällens ord är ”mamma” och dom här sköna mammorna kommer till studion och drar fina mamma-stories. Start kl 21 på SVT. Eller redan nu på SVTPlay”, skriver Kristian Luuk intill den härliga gruppbilden.

FOTO: Peter Wixtröm/Aftonbladet, Pillan Thelaus

FRÅN FÖRSTASIDAN