ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-Joels egna ord om utfrysningen i Lag Nord: ”Väldigt jobbigt”

05 apr, 2022 
Robinson-Joel Hägglund.
Tv-tittarna har reagerat starkt på hur Robinson-deltagaren Joel Hägglund behandlas av lagkamraterna.
Nu berättar han själv om den tuffa tiden och vad som motiverade honom att stanna kvar i tävlingen.
– Jag har fått väldigt mycket stöd av alla som sett programmet nu, säger Joel till Hänt.
Annons
Chocken i Robinson efter att en av deltagarna lämnar ön under nattenBrand logo
Chocken i Robinson efter att en av deltagarna lämnar ön under natten

Tv-programmet Robinson är äntligen tillbaka i det tropiska format vi känner och älskar. Men årets säsong har varit allt annat än vanlig så här långt...

Flera deltagare har tvingats lämna inspelningen på ön efter att ha testat positivt för covid-19. Och de kommer därmed inte få lov att återvända till tävlingen.

En deltagare som däremot håller sig kvar i leken är Joel Hägglund, 25, som imponerade storstilat när han vann immunitetstävlingen inför Lag Nords öråd i söndagens avsnitt.

TV4-tittarna rasar efter upptäckten med Robinson-deltagaren

Joel tillhör alltså det tuffa och tävlingsinriktade Lag Nord, men själv är han inte lika hård. Han har vid flertalet tillfällen i programmet sagt att han känner sig lite utanför gruppen. Främst för att han inte besitter så mycket vildmarkskunskaper.

Annons

Nu kommer tv-tittarna till Joels försvar efter att de studerat övriga lagmedlemmars behandling av honom. Under en av TV4:s senaste inlägg på Facebook backar de honom i kommentarsfältet.

Så himla dåligt att de mobbar honom hela tiden”, skriver en tittare.

Håller med.. Vuxna människor som beter sig som om de själva är bäst.. Joel verkar vara så snäll, det är väl därför som de elaka inte kan med honom..”, instämmer en annn.

Joel är en jättefin kille. Mobbarna ska ut illa kvickt”, konstaterar en tredje.

Tycker det är så synd att de underskattar Joel. Men ja. När det väl gäller så tappar de hakorna för hans insatser. Han är intelligent och har fint hjärta. Jag förstår inte varför de mobbar Joel... starkt psyke har han. Klipsk och kvick”, skriver ytterligare en upprörd röst.

Joel (till vänster i bild) och de andra lagmedlemmarna i Nord under en pristävling i tisdagens avsnitt av Robinson.
Joel (till vänster i bild) och de andra lagmedlemmarna i Nord under pristävlingen i tisdagens avsnitt av Robinson.

Robinson-Joel om utfrysningen och måendet: ”Jättejobbigt”

Men vad tycker Joel själv egentligen om hur han behandlades av lagkamraterna på ön? Vi ringer upp honom för en pratstund.

Annons

– Man ser ganska tydligt hur jag mår tänker jag. Att vinna tävlingen [immuniteten] var att vinna när jag var i den situation där jag var. Det var två styrkor jag drog ur det. Ett. Jag drog styrka av att de inte ville att jag inte skulle vinna, säger han och fortsätter:

– Två. Jag har haft svårt med motivationen. Men jag tänkte mycket på min flickvän, så jag drog mycket styrka av henne. De andra kunde dra styrka av varandra men jag hade inte det kollegiet.

Vidare berättar han att han varit väldigt nervös över hur han kommer att speglas i programmet, just eftersom han vet med sig att han inte klickade med lagkamraterna.

– Det var väldigt jobbigt och det vet ju deltagarna om också. Jag har fått väldigt mycket stöd av alla som sett programmet nu, så det har varit tryggt, berättar han för Hänt.

Tycker du de andra deltagarna var elaka mot dig eller behandlade dig oschysst?

– Nej det tycker jag inte. Det är en svår situation att bedöma. Folk har inte varit aktivt elaka mot mig, men jag hamnade i en situation som var väldigt toxic, avslutar han då.

Fint att Robinson-fansen sluter upp och stöttar Joel nu när programmet sänds!

FOTO: TV4

Annons