LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Carina Bergs stöd till ex-maken Kristian Luuk - orden inför alla

26 mar, 2022 
Carina Berg och Kristian Luuk.
Carina Berg och Kristian Luuk gick skilda vägar år 2016 efter åtta år som gifta. Men hur är relationen idag?
Carinas offentliga stöd till ex-maken ger dig svaret.
Annons
Så ser Kristian Luuks barn ut idagBrand logo
Så ser Kristian Luuks barn ut idag

Tv-profilerna Carina Berg, 44, och Kristian Luuk, 55, var under åtta års tid ett av Sveriges hetaste programledarpar. Kärlekshistorian inleddes år 2005 när de jobbade tillsammans med TV4:s program Godnatt Sverige. Tre korta år senare gifte de sig. Under äktenskapet fick de även sonen Holger Luuk, 11, tillsammans.

Men som vi alla vet vid det här laget valde paret några år senare att gå skilda vägar. År 2016 var skilsmässoansökan inskickad och paret berättade om beslutet i ett gemensamt meddelande på Instagram.

Men hur är relationen idag?

Carina Bergs och Kristian Luuks relation – efter skilsmässan

I slutet på förra året berättade Carina om relationen till ex-maken i ett avsnitt av podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva, som hon driver tillsammans med vännen och parhästen Carolina Gynning, 43.

Annons

– Vi är väldigt goda vänner. Man kan ju bli goda vänner. Men jag bara funderade över den meningen "Vi separerar men är goda vänner". Man kan bli, man kan ha varit, men just där och då..., sade Carina då och fortsatte:

– Det är ju svårt att vara goda vänner när man är ett upptrasat sår och man inser att livet inte kommer bli som man trodde. Även om man är den som tar initiativet till skilsmässan så är det ju ett öppet köttsår, avslutar hon.

Uppbrottet var inte lätt för Kristian heller, som vittnade om den tuffa tiden efter skilsmässan i radioprogrammet Karlavagnen år 2019.

Dåvarande äkta makarna Kristian Luuk och Carina Berg på Polarpriset år 2015.
Dåvarande äkta makarna Kristian Luuk och Carina Berg på Polarpriset år 2015.

Carina bergs stöd till Kristian Luuk - orden inför alla

Sedan skilsmässan har Carina träffat kärleken på nytt i fotbollsproffset Erik Berg, 33. Paret har varit gifta sedan den hemliga bröllopsceremonin år 2018. Efter en tuff kamp för att bli gravida fick paret sitt första gemensamma barn år 2018, när sonen Otto Berg, , kom till världen. I mars förra året blev de även föräldrar till en dotter vid namn Juno Berg, 1.

Annons

Vi har däremot inte hört några uppgifter om att Kristian skulle ha börjat dejta igen. Men kärlekslivet åt sidan, så är Kristians liv ganska trevligt just nu. Han är nämligen tillbaka med den underhållande talkshowen Veckans ord med Kristian Luuk.

I fredagens avsnitt gästade bland annat Penny Parnevik, 25, och hennes mamma Mia Parnevik, 54, för att diskutera veckans ord som var just ordet mamma.

Nu kommenterar ex-hustrun Carina Berg avsnittet på sociala medier och skickar en pik (med glimten i ögat) till Kristian.

Ikväll samlas ett gäng härliga människor för att prata om (något som programledaren tycker att just JAG gör extra bra) att vara mamma”, skriver hon på Instagram story samtidigt som hon uppmanar sina följare att titta på ex-makens talkshow.

Vad fint av Kristian att hylla Carinas egenskaper som mamma. Lika fint av Carina att hylla Kristians program och programledarinsats. Det tyder på att de har en fin relation till varandra!

Carina Berg hyllade ex-makens program Veckans ord med Kristian Luuk på sociala medier.
Carina Berg hyllade ex-makens program Veckans ord med Kristian Luuk på sociala medier.

Veckans ord med Kristian Luuk sänds på SVT1 fredag 21:00.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons