LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Starka reaktioner efter Bathina Philipsons bild på dottern Maria

22 apr, 2021 
AvLovisa Ström
Bathina & Aje Philipson
Bathina Philipson och den 35 år äldre maken Aje Philipson har tre barn tillsammans. Nu lägger hon upp en bild på dottern och Aje som får många att reagera.
Annons
Så träffades Bathina och Aje Philipson – sanningen om första tidenBrand logo
Så träffades Bathina och Aje Philipson – sanningen om första tiden

Podcast-profilen Bathina Philipson och den 35 år äldre mångmiljonären Aje Philipson har varit gifta i 17 år och verkar än idag vara lyckliga tillsammans. I Tillsammans med Strömstedt berättar de om hur de träffades för första gången på en middag med gemensamma vänner, och hur det ena tillslut ledde till det andra. Idag har de barnen Märta, Axel och Hugo ihop och bor tillsammans i en stor våning på Östermalm.

Nu lägger Bathina upp en bild på Aje och dottern som får många att reagera.

Bathina om åldersskillnaden mellan henne och Aje – så lång tid tog det att berätta för familjen

Även fast Bathina kände sig säker på Aje och deras relation förstod hon att andra skulle kunna vara skeptiska - och inte minst familjen. Hon väntade därför länge med att berätta för de om den nya kärleken, men insåg tillslut att hon var tvungen.

– När vi bestämde oss för att få barn så bestämde jag mig för att nu måste jag lägga alla korten på bordet. Dessutom fanns det ingen återvändo, för jag var ju gravid i tredje månanden. Så först duckade jag huvudet i sanden och sen så.. ja, säger hon innan hon fortsätter:

Annons

– Jag tror mamma visste det mer eller mindre, men jag tog inte bladet ur munnen förrän efter fyra år. Det här med att ha massa pojkvänner och flickvänner, det har inte riktigt funnits i min uppväxt på det sättet att man går och pratar om det. Så när mitt och Ajes förhållande blev på riktigt, när det innebar barn och giftemål, inte förrän då berättade jag det för min mamma.

Starka reaktioner efter bilden på Aje och dottern Märta

Men många år har gått sedan dess och idag har paret fått ytterligare två barn tillsammans. På sin Instagram lägger Bathina nu upp en bild på Aje tillsammans med ena dottern Märta.

”Sådan far sådan dotter”, skriver hon.

I skrivande stund har inlägget fått 73 kommentarer från följare som alla vill hylla far och dottern.

”Finaste Aje och Märta", skriver bland annat en följare.

”Härlig bild på de och så härligt när ni var med i tillsammans med Strömstedts”, skriver en annan.

”Du måste vara stolt!”, skriver en tredje.

Annons