Därför är Soraya Lavasani inte tillbaka i Nyhetsmorgon än

SORAYA LAVASANI

Programledaren Soraya Lavasani är fortfarande inte tillbaka i Nyhetsmorgon.
Nu berättar TV4-profilen för följarna vad som hänt.
”Får se när vi ses i rutan nästa gång!”, skriver hon.
Slå på ljud

Soraya Lavasani är en av Nyhetsmorgons främsta programledare. Hon och Martin Järborg är de som leder programmet på måndagar, tisdagar och onsdagar.

Men under den senaste tiden har Soraya inte dykt upp som vanligt – detta på grund av sjukdom. Nu ger programledaren följarna ett mystiskt besked om att hon inte vet när hon kommer vara tillbaka i Nyhetsmorgon nästa gång.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Steffos okända lyxliv med frun Caroline – kan lämna TV4

Soraya Lavasani har inte dykt upp i Nyhetsmorgon: ”Däckade”

Soraya Lavasani har jobbat på TV4 i många år och har innan sitt uppdrag på Nyhetsmorgon var hon nyhetsankare och reporter. Tillsammans med Martin Järborg har hon blivit en mycket uppskattad tv-profil som ledder tittarna genom både allvar och humor.

Under förra veckan meddelade Soraya Lavasani att hon inte kommer att medverka i tv-rutan, detta tillhör inte vanligheterna då hon annars alltid är på plats.

Soraya Lavasani beskriver att hon är dunderförkyld.

FOTO: Instagram

Soraya skrev i ett inlägg på Instagram att hon och barnen var sjuka och att hon befann sig hemma med en dunderförkylning.

”Och så slog den till - den klassiska dunderförkylningen. Båda jag och barnen har varit rätt så däckade i flera dagar.. Ja åtminstone jag, barn har ju en outgrundlig förmåga att leva rövare trots feber och hosta. SÅ trist att inte kunna sända Nyhetsmorgon men tack och lov för fina kollegor som ställer upp - tack Jenny Alversjö. Nu har det vänt men jag är hemma imorgon med för säkerhets skull. Ta hand om er - vi ses på onsdag”, skrev hon då.

Men Soraya kom aldrig tillbaka under onsdagen och var fortsatt hemma sjuk.

Soraya Lavasani om varför hon fortfarande saknas i Nyhetsmorgon

Soraya dök inte heller upp i rutan som vanligt under måndagen. I helgen meddelade hon att hon fortfarande är sjuk och att nästäppan inte ger sig. TV4-profilen vet inte när hon kommer tillbaka.

Soraya Lavasani vet inte när hon är tillbaka i Nyhetsmorgon.

FOTO: Instagram

”Hoppas ni har en härlig söndag! Själv beger jag mig ut på en promenad i det härliga höstvädret och hoppas på att frisk luft gör susen för en igentäppt näsa Så får vi se när vi ses i rutan nästa gång! Kör hårt imorgon Maria Forsblom och Martin Järborg.”

I ett meddelande till Hänt bekräftar Soraya Lavasani att hon inte vet när hon är tillbaka i Nyhetsmorgon igen.

”Så länge jag är såhär täppt kan jag inte sända”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Bianca Kronlöfs tårar i Nyhetsmorgon – efter orden om nya boken

LÄS OCKSÅ: Bonde-Pär Eric ”Peja” Nilsson om bröllop, skilsmässor och svår sorg

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!