Därför saknas Martin Järborg i Nyhetsmorgon – ersätts av Thomas Ritter

30 aug, 2021 
Martin Järborg TV4
Martin Järborg dök inte upp i tv-rutan som vanligt under måndagens Nyhetsmorgon.
Istället tog Thomas Ritter hans plats.
Nu svarar TV4 på varför Martin saknades.
Annons
5 saker du kanske inte visste om Anders Pihlblad
5 saker du kanske inte visste om Anders Pihlblad

Nyhetsmorgon har fångat många tittares hjärtan genom åren. Programmet har visats i 29 år och olika programledare har tagit plats. På vardagar är vi vana att se Soraya Lavasani och Martin Järbrog följt av Steffo Törnquist och parhästen Jenny Strömstedt.

På helgen ser vi ofta Anders Pihlblad, Jenny Alversjö och Maria Forsblom leda programmet, men även Jenny Strömstedt emellanåt. Men hur kommer det sig att Martin Järborg saknades under måndagens sändning? Hänt har nu svaret från TV4!

Soraya Lavasani och Martin Järborg leder Nyhetsmorgon ihop

Martin Järborg leder vanligtvis Nyhetsmorgon måndagar, tisdagar och onsdagar tillsammans med kollegan Soraya Lavasani. Innan dess, när Soraya var på mammaledighet, var det Martin och Maria Forsblom som höll programmet dessa dagar.

Tidigare i år kom Soraya Lavasani tillbaka från mammaledigheten, därav är Martin och Soraya nu tillbaka som duo. Maria och Martin verkade dock vara en sann tittarfavorit – då flera TV4-tittare ofta uttryckte sin glädje över duons humor och samarbete. Men Maria har nu gått tillbaka och leder programmen på söndagar igen.

Annons

Men visst går Soraya och Martin även bra ihop och tittarna verkar fortsatt nöjda!

Till en bild från förra veckans sändning berömde flera följare duon: ”Godmorgon på er. Trevlig dag och tack för trevliga programledare”, skrev en.

”Finingar. Ni är ett härligt Team”, hälsade en annan.

Därför saknades Martin Järborg under måndagens Nyhetsmorgon

Martin Järborg dök dock inte upp i tv-rutan bredvid parhästen Soraya under måndagens Nyhetsmorgon, som han annars alltid gör. Det gjorde istället Thomas Ritter. Han har vi bland annat sett leda programmet under sommaren tillsammans med Sofia Geite.

Men så var är Martin Järborg? Enligt hans Instagram så var han ute och seglade i helgen, vilket han visade upp med en härlig bild till havs!

När Hänt når TV4 bekräftar kanalen att Martin Järborg är ledig idag men är åter imorgon.

– Martin är ledig idag men tillbaka som vanligt igen i morgon, hälsar TV4:s pressavdelning till Hänt.

Annons

FOTO: TV4

Annons